tirsdag den 10. december 2013

May-Britt Brændstrup; Tordenfuglens Arving (Glasfolket, #1)


May-Britt & Martin Brændstrup; Tordenfuglens Arving (Glasfolket, #1)

Jeg har i noget tid efterhånden gået og kigge på denne serie, og nu tog jeg mig endelig sammen til at komme igang.

Tordenfuglens Arving er første bind i serien om Glasfolket. Historien udspiller sig i Danmark, hvor vi møder Victoria der lider af glasknogler, og har tilbragt mere tid på hospitalet end hun har tal på. Efter et besøg på en klinik i Dredsen begynder der dog at ske ting og sager. En af lægerne får hende til at drikke en mikstur, der pludselig gør Victoria stærk som en okse mm. og han bliver meget interesseret i hende, mens hendes stedfar får hende heldigvis uden for fare.

Hjemme igen begynder Victoria at undersøge sin fars familie, en indianerstamme fra Canada, da troede på at deres medicinmand var en der havde fået brækket alle knogler i kroppen. For at blive klogere på sig selv og sin fars familie, tager Victoria med en veninde til Cananda, hvor de ikke alene lærer om åndemanere og trolddom, men også bliver stillet for større farer end de lige havde regnet med. 

Selvom bogen også omhandler magi og trolddom, er der stadig plads til tanker omkring forelskelse og venskab. Bogen er for børn mellem 12-15, men stadig velskrevet og handlingen er bestemt ikke kedelig.

Fakta:
Forlag: Facet
Udgivet i 2012
208 sider

Ingen kommentarer:

Send en kommentar