tirsdag den 10. december 2013

Maya Banks; Ild


Maya Banks; Ild (Breathless, #3)

Så kom sidste bog i denne serie - endelig! Har ventet og ventet. Egentlig ikke fordi bog 2 efterlader en med store spørgsmål der skal besvares, men fordi nu ved vi hvordan det kommer til at gå med Gabe og Jace, hvordan skal det så gå med Ash?

Jo, en skæbnesvanger dag i parken møder han den unge kunstner, Josie, der ændrer alting for Ash. For det første har han altid gjort grin med både Gabe og Jace, der så hovedkuls har forelsket sig, for det andet, så gør Ash noget som Josie måske ikke kan tilgive - eller kan hun? Ash bliver i hvert fald nødt til at sætte alle sejl ind for at få Josie til at tilgive sig. Samtidig med at Ash skal forsøge at vinde Josie's hjerte, kommer hans utålelige familie og banker på døren og vil have hjælp, en hjælp som Ash bestemt ikke er villig til at give. Men kan man virkelig vende sin familie ryggen, når de tigger på grædende knæ? 

Ligesom med de to første bøger er den her velskrevet og spændende. Man måtte dog vente lidt på det kinky stuff i den her, og jeg synes heller ikke at det er så fremtræden en del af bogen, som det er ved de andre - ikke at det gør noget. Det giver netop historien mulighed for rent faktisk at udvikle sig til en spændende historie, hvor jeg på et tidspunkt var overbevidst om at Ash ville ende i fængsel og at historien sluttede der.

En rigtig god bog, der fortjener at blive læst en eftermiddag under tæppet på sofaen, mens det regner udenfor - en rigtig vinterhygge-bog, og en god kærlighedshistorie.

Fakta:
Forlag: Pretty Ink
Udgivet på dansk i 2013
Original titel: Burn
339 sider

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar