mandag den 28. juli 2014

Camilla Wandahl; Hjertets kald

Camilla Wandahl; Hjertets kald (#2)

Selvom havet er stort, og bølgerne kaster sig frem med grådigt, hvidt skum og sten, der stikker op og kan flænse en hovedskal, er jeg ikke banke. For jeg er forelsket i havet. Og havet vil have mig.

Lejla kan ikke leve uden Seth. For at være sammen med ham må hun tilbage i vandet. Som havfrue. Men havet gemmer på langt større farer end knuste hjerter.

Lejla har svært ved at få en hverdag til at hænge sammen efter hun har mødt Seth og fundet sit livs kærlighed. Hun bliver hele tiden draget af havet, og til sidst - da den sidste dråbe får bægeret til at flyde over - lader hun havet opsluge sig, men for at forblive havfrue må hun kæmpe med Havets tåre om lov. Lejla er ikke den eneste der kæmper - Seth kæmper for at slippe fri fra sit fængsel og her får han hjælp fra en uventet kant. Samtidig lærer han noget nyt om sig selv, noget der kan hjælpe ham med at finde Lejla i havet.

Men er deres kærlighed så stærk at den kan overvinde selv de frygteligste farer i havet? For Lorex har ikke opgivet dem og han er villig til at søge over hele verden efter dem.

Jeg ser frem til den spændende afslutning på denne serie. Det er en fin, let læst (lix 20) bog om kærlighed, magi og mystiske væsner.

Fakta:
Forlag: Forum
Udgivet i 2014
Antal sider: 123
Målgruppe: Børn / unge læsere

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar