søndag den 15. februar 2015

Bogindkøb og Århus


Bogindkøb og Århus ... dyrt .... men godt!

Februar har indtil videre budt på mange nye bøger - så mange at jeg efterhånden tror at det er skadeligt, for hvornår skal jeg lige få tid til at læse dem jeg køber, når jeg også bliver ved med at misbruge mit arbejde og slæbe bøger hjem næsten hver dag? Jeg er svær at styre, når jeg først kommer i gang, jeg ved det godt. Så dette indlæg vil indeholde hvad der er købt (indtil videre) i februar - den nye Jojo Moyes er på vej til mig (shhh!!)!

For noget tid siden lavede Rikke et indlæg omkring The Heirloom Collection - en samling af Jane Austens største litterære værker. Jeg har aldrig læst noget af Jane Austen, jeg har tit tænkt tanken, men det er aldrig rigtig blevet til noget. Da jeg så dette indlæg, tænkte jeg, at nu havde jeg ikke flere undskyldninger for ikke at købe noget af hende - så jeg skyndte mig ind på Saxo hvor de havde boksen til en fair pris (her) og købte den! Rikke har ikke undervurderet den i sit indlæg, det er virkelig en utrolig smuk indpakning, som virkelig er gennemført og bøgerne er ligeså smukke!Kan man andet end have lyst til at bladre i, røre ved, dufte til og læse dem?! Jeg glæder mig rigtig meget til jeg har luft i kalenderen til virkelig at dykke ned i disse skønheder!

Der er ikke kun blevet indkøbt klassikere, for februar har indtil videre været en måned med en masse nye udgivelser, som jeg også mente at jeg ikke kunne leve uden! Plusbog er igen min ven (ikke min tegnebogs) og jeg fik disse bøger til en rigtig god pris!Jeg må desværre krybe til korset og indrømme at jeg endnu ikke har fået læst den første i Maze Runner serien, selvom den har ligget på min hylde i lang tid efterhånden, men mon ikke jeg når det - engang... "Når hr. hund bider" som jeg synes lyder virkelig interessant - lidt til den skæve side, tror jeg. Den handler om drengen Dylant Mint, der har tourette, hvis liv snart vil forandre sig drastisk og han laver derfor en liste med ting han vil nå, inden det sker, men som altid går tingene ikke lige efter planen. "Aldrig uden dig" lyder virkelig som en page turner når man læser om den og jeg har store forventninger til den - jeg ved godt det er farligt eftersom den sidste bog jeg havde store forventninger til (Se på mig) skuffede noget så fælt.


I går var så dagen, her tænker jeg ikke på at det var Valentins dag, men dagen hvor jeg skulle til Århus med en af mine bedste veninder, Astrid, for at købe os fattige i bøger, men rige i oplevelser! Før jeg fortæller om det jeg endte med at købe, vil jeg gerne takke Astrid for at ville afsted med mig - det var en suveræn god og hyggelig dag - omend noget dyr! (shhhh)

Astrid pakker bøger ud så vi kan tage billeder!
Jeg købte:
Treasure Island af Robert Louis Stevenson
Alice in Wonderland af Lewis Carroll
Andersen's Fairy Tales af Hans Christian Andersen
Peter Pan & Peter Pan in Kensington Gardens af J. M. Barrie
Just so stories af Rudyard Kipling
The Little Prince af Antoine de Saint-Exupery
(alle sammen i Wordsworth Editions)


Shadow of the Wolf af Tim Hall
Paris for One af Jojo Moyes
Playlist for the dead af Michelle Falkoff
Beautiful Disaster af Jamie McGuire
Walking Disaster af Jamie McGuire
A Beautiful Wedding af Jamie McGuire
The Book of Tomorrow af Cecelia Ahern
Infinite Days af Rebecca Maizel
Jeg kunne på ingen måde stå for "eventyrene", og der var 3 for 100 kr. i Vangsgaard - så dem måtte jeg have med hjem, ikke?! Sidst Astrid havde været dernede, havde hun haft kigget på "Infinite Days" og tænkt at det var noget for mig, heldigvis var den der stadig, og ja, jeg må give hende ret, det lyder meget som noget for mig!


I Bog&Ide faldt jeg over "Shadow of the Wolf", som er Robin Hood reborn på en måde som man aldrig har hørt/set før - meget lokkende, tiltrækkende og spændende! Den glæder jeg mig meget til at læse, og jeg skal nok vente på dig, Astrid! Samtidig kostede den lille "Paris for One" af Jojo Moyes kun 25 kr., så den røg også i posen!


I Bog&Ide i Bruuns forsøgte jeg forgæves at overtale Astrid til at købe Barnes & Noble Leatherbound, men der stod hun alligevel fast og købte ikke nogen. Der købte jeg tilgengæld alle tre bøger i serien om Abby og Travis - "Et frækt væddemål" på dansk, fordi nu synes jeg at jeg har ventet længe nok på at få resten af historien! Og se lige så pæne de er!


Der købte jeg også Cecelia Aherns "The Book of Tomorrow", der handler om en ung pige der i et omrejsende bibliotek finder en mystisk bog, der indeholder hendes egen håndskrift og optegnelser for dage i fremtiden. Den købte både Astrid og jeg også, for hallo, en bog der handler om bøger - selvfølgelig måtte den med hjem! Og dyrk igen lige forsiden, smukt!


Jeg købte også "Playlist for the dead" som giver kuldegysninger bare ud fra bagsideteksten: "Here's what Sam knows: There was a party. There was a fight. The next morning, his best friend, Hayden, was dead. And all he left Sam was a playlist of songs, and a suicide note: For Sam - listen and you'll understand" ...Jeg lover at der nok skal komme meget mere om de enkelte bøger når de er blevet læst. Jeg ser i hvert fald frem til en masse spændende og anderledes læseoplevelser end jeg er vant til!

Fortsat god søndag derude!

3 kommentarer:

 1. Det lyder som I har haft en fantastisk Århus-tur og sikke mange spændende bøger du har erhvervet dig :) Der er ikke noget som at have en forstående medskyldig når man shopper bøger ;)

  SvarSlet
 2. Åhh lyder som en skøn tur til Århus!
  Men nøøøjh hvor er jeg misundelig på Austen-boksen. HAPS. :D

  SvarSlet
 3. Jeg ELSKER bogshopping med dig!;D

  Åh den der fine Heirloom Collection, må eje!

  SvarSlet