tirsdag den 2. august 2016

Juli wrap-up

Juli wrap-up

Det her har nok været en af mine hidtil sløveste læsemåneder. Min fritid er blevet minimeret til de par timer om eftermiddagen hvor Iris tager sin lange lur. Jeg holdt op med at amme i starten af måneden hvilket jo lige fjernede en god mængde tid hvor jeg kunne læse e-bøger. Nu læser jeg stort set kun når hun sover til middag, hvis ikke lige der skal støvsuges, vaskes tøj eller bare stenes tv. Jeg håber jeg kan blive lidt bedre til at tage en times læsning når hun er faldet i søvn om aftenen, for jeg kan godt mærke at jeg savner at fordybe mig i en god bog og jeg har så dårlig samvittighed overfor forlag og forfattere som har sendt mig anmeldereksemplarer. Ja, spil bare en sørgelig melodi på en meget lille violin, men jeg mener det. Jeg lover at jeg nok skal nå dem, men jeg kan ikke sige noget om hvornår. Iris skal starte i dagpleje til november (der er længe til, det ved jeg godt), men så holder jeg 3 ugers ferie hvor jeg forhåbentlig kan få indhentet nogle af mine forsømte ting - som bl.a. læsning. Nu håber jeg at det holder stik!

Nåh, men jeg har læst 3 (!!) bøger i juli, hvilket jo bestemt ikke er særlig meget i forhold til hvad jeg plejer. Det er blevet til 671 sider.

Jeg har læst:
Julie Kagawa: Dragerne (læs anmeldelse her og tak til Plusbog for e-bogen)
Steven Hunt; Himmeljægerne #2
Audrey Carlan; Juli

Jeg vil ikke skrive noget om den bedste, længste, korteste historie jeg har læst, for det vil blive lidt tyndt når jeg ikke har flere bøger at vælge i mellem. Dog skal "Dragerne" roses for en skøn historie med masser af humor og drama, jeg håber snart de næste bøger i serien kommer. Samtidig skal der lyde et stort tak til Audrey Carlan for endelig at lade der ske noget i serien om Mia - altså sådan livsomvæltende ske-noget. Det var på tide, alle de mænd, alt det sex, jeg var begyndt at kede mig en lille smule.

Jeg ved ikke hvad jeg håber at få læst i august, men jeg håber virkelig at jeg får læst mere end 3 bøger!

2 kommentarer:

  1. Nu må du ikke være for hård ved dig selv, Line :) Jeg synes det er flot klaret at du har læst 3 bøger, når du samtidig har en lille, du skal passe.

    SvarSlet
  2. Jeg synes altså også, du er sej! Jeg tænker, at alt læsning med en baby er virkelig godt klaret - og samtidig kan jeg fortælle, at jeg selv faktisk kun nåede at få læst to bøger i løbet af juli. Tiden flyver jo bare forbi. Men bøgerne skal nok stadig være der, når du har tid og overskud til dem, så lad være med at have det dårligt over, at tiden ikke er til så meget læsning lige i øjeblikket. Det kommer jo helt sikkert igen på et tidspunkt :)

    SvarSlet