mandag den 25. august 2014

Julie Kenner; Tag mig


Julie Kenner; Tag mig (Stark trilogien, #2)

Rigmanden Damien Starks begær er stærkt - begær efter nydelse, efter kontrol, efter mig. Men bag selvsikkerheden, det smukke ydre og knivskarpe vid gemmer han på en martret sjæl. Jeg har sagt ja til at være hans alene, og nu ønsker jeg, at han skal være min.

Men Damien Stark skjuler mørke hemmeligheder, som selv ikke den ild, der brænder mellem os, kan nå. Jeg drages af hans skyggesider i min stræben efter at forstå ham og gøre ham til min. Men vil fortiden for altid bringe os sammen, eller smadres vi under dens vægt?

Vi møder Damien og Nikki igen, ligesom maleriet af Nikki er ved at være tilendebragt. Og derved er deres aftale også ved at være ved vejs ende, men ingen af dem ønsker at det skal slutte. Så de fortsætter, nu dog uden Damiens regler. De nyder hinanden og jo nærmere de kommer hinanden, jo mere indser Nikki at hun er ved at forelske sig i Damien. Men det er ikke uden problemer at være sammen med en mangemilliadær og tidligere eftertragtet playboy.

Ved ferniseringen af maleriet, tilbyder Damien dog at de skal genoptage deres aftale og Nikki takker ja, da hun ved at hun ikke kan klare sig uden Damien og inderst inde vil hun overbevise ham om at han ikke kan klare sig uden hende.

Da det kommer frem at det er Nikki der er på billedet og at hun har fået penge for det, falder Nikkis verden fra hinanden også selvom Damien forsøger at beskytte hende. Da han indser at han ikke altid vil kunne være der for hende, træffer han det dårligste valg - for dem begge to, men i Damiens hoved er det, det eneste rigtige. Nikki tager nu kampen op for dem begge to, for hun vil ikke miste ham, selvom hans hemmeligheder er mørkere end hun nogensinde kunne forestille sig.

Start-trilogien er en rigtig spændende, velskrevet og meget fin kærlighedshistorie krydret med erotik. I forhold til så mange andre erotiske bøger, er der en del handling i denne samt baggrundshistorie for begge hovedpersoner. Samtidig synes jeg at de erotiske scener er delikate og fin beskrevet, uden at de bliver for meget og for tit.

Jeg glæder mig helt klart til at se hvordan det ender, for det kan kun blive interessant!

Fakta:
Forlag: Politikens forlag
Udgivet i: 2013 (på engelsk) og 2014 (på dansk)
Original titel: Claim me
Antal sider: 336
Genre: Erotik

4 kommentarer:

 1. Daaah Line!! Har den stående på min bogreol, har læst 1'eren.. tik tak, kom i gang Astrid! tsk..
  Og er ganske enig med dig, for en gangs skyld er der lidt handling i en erotisk bog..!

  SvarSlet
 2. En anden super erotisk bog der også kan anbefales er "Direktørens sekretærer" af N. Johansson. Kinky, saftig og sexet. Min veninde tog ikke fejl, da hun anbefalede den til mig. Helt sikkert de søvnløse nætter værd, som den gav mig og min kæreste...

  SvarSlet
  Svar
  1. Cool, den kommer på min liste - tak for anbefalingen :)

   Slet