tirsdag den 5. august 2014

Marina Anderson; Templet


Marina Anderson; Templet

Natalie Brown er i 20'erne og bor i London. Mange misunder hende, men hendes privatliv er et kaos. Mænd misunder hendes succes på jobbet, og Natalie tror, at hun aldrig for alvor vil finde lykken. En dag hører hun om Templet, et eksklusivt tilholdssted, hvor gæsterne udlever seksuelle fantasier, og hun beslutter, at det er tid til at lægge frygten fra sig. I Templet møder hun den karismatiske Simon, der er vant til at få, hvad han peger på. Måske har Natalie endelig mødt sin ligemand ...

Natalies veninde Janet har været på ophold i Templet og hun kommer tilbage som en forandret kvinde. Den forandring vil Natalie også gerne have - hun er træt af mænd der dumper hende fordi hun er krævende i senge og vil have tingene efter sit hoved. Hun booker derfor et ophold - over to weekender. To weekender der for evigt vil forandre hendes liv.

Da hun kommer bliver hun præsenteret for sin instruktør, Simon. Hun føler sig meget tiltrukket af Simon, og hun er sikker på at han har det på samme måde - men det er forbudt for instruktører at have et forhold med deres elever. Natalie viser sig at være en kæmpe udfordring for Simon, for ikke alene er hun dårlig til at følge ordre, hun har også meget svært ved at give magten i sengen fra sig.

Gennem en række prøvelser - som går langt ud over det Natalie troede hun ville kunne gøre - lærer hun hvor godt det kan være for hende at overgive magten til en mand, endda måske også en kvinde. Men da opholdet er slut frygter hun at hun ikke skal se Simon mere og hun kæmper med om det rent faktisk er den her livsstil hun vil have. Simon dog har flere overraskelser i ærmet, men er de nok til at få Natalie til at give efter?

Dette er en udmærket erotisk historie, der er ikke særlig meget kød på historien og man bliver hele tiden fodret med erotik - det kan godt blive lidt for meget. Man lærer ikke meget mere om Natalie og Simon end hvad de arbejder med til daglig, så der er ikke samme dybde på personerne som der er i fx. Crossfire og Fifty Shades. Hvis du vil have en hurtig læst historie er den i hvert fald lige sagen.

Fakta:
Forlag: Turbulenz
Original titel: Haven of Obedience
Udgivet i: 2000 (på engelsk), 2012 (på dansk)
Antal sider: 304
Læst på dansk
Genre: Erotik
Målgruppe: Voksne

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar