tirsdag den 28. juli 2015

Et personligt indlæg


Et personligt indlæg om fødselsdag og en stor nyhed ...

I fredags havde jeg fødselsdag! Jeg blev vækket med gaver på sengen - så hyggeligt! Af min mand, Emil, fik jeg to nye Züny dyr til at holde min løve med selskab - en sød dino og bæver! En te-blads-holder formet som en søko (manatea - fik I den?). Af vores hund fik jeg en fin Wall-E plakat som er kommet i fin ramme og op i biblioteket.
Da Emil kom hjem fra arbejde havde han blomster med hjem og i bilen endnu en fødselsdagsgave! En "ny" stol til biblioteket. Med "ny" mener jeg gammel stol, som passer rigtig fint sammen med de andre ting jeg har derinde. I søndags var vi i IKEA hvor vi købte et fint skind til at sidde på.
Fredag aften fik vi gæster og af min svigermor fik jeg et fint armbånd, af Emils lillebror fik jeg Big Hero 6 og Jupiter Ascending - jeg glæder mig til at se dem begge! Af mine forældre fik jeg "Da natten blev væk" af Ane Bjørn, som er en utrolig smuk og fin billedbog (hvis I ikke har læst den, så gør det!) og "Denne dag, et liv" med Astrid Lindgren, som jeg har hørt så  meget om. Derudover fik jeg nye lamper til køkkenet og et gavekort til Apollo - som blev brugt dagen efter på en uge i sydens sol og varme til efteråret.


Derudover fik jeg to meget fine æsker med kort, de er ikke på det øverste billede, men de er simpelthen så fine og jeg har set indholdet brugt flere gange på Instagram.


For til februar skal vi være forældre! Jeg var til første scanning i går og det var en stor oplevelse! Både at se barnet, men bestemt også at høre hjertelyd og se hvor meget det bevægede sig indeni mig - det er stadig fuldstændig surrealistisk og vildt at tænke på!

Det er bl.a. også derfor jeg ikke har været så hurtig til at læse i den sidste månedstid, for jeg er så træt når jeg kommer hjem fra arbejde at jeg ofte er faldet i søvn på sofaen og ikke rigtig har haft energi til at læse så meget. Jeg håber jeg kommer efter det, for jeg har jo stadig en stor stak biblioteksbøger samt anmelderbøger der ligger og venter på mig, men jeg når nok det hele.

Nu vil jeg glæde mig og glæde mig over at jeg nu kan fortælle nyheden, det har været svært at holde det hemmeligt!

3 kommentarer:

  1. Stort tillykke med det hele Line, både fødselsdag og baby :) Hvor er det bare godt! Og nogle virkeligt lækre gaver du har fået dig.

    SvarSlet
  2. Stort tillykke med fødselsdagen og graviditeten. Det bliver vel nok en spændende tid :)

    SvarSlet
  3. Tillykke med begge dele, og hvor er det dog dejligt for jer med graviditeten. Og sikke en fin stol. Den er virkelig blod og dejlig ud.

    SvarSlet