onsdag den 6. april 2016

Zoe Sugg; Girl Online På Turné

Zoe Sugg; Girl Online På Turné

Bagsidetekst:
Penny skal med på turné!

Da Noah inviterer Penny med på sin verdensturné, bliver hun bare så lykkelig. Hun glæder sig helt vildt til at skulle tilbringe mere tid med ham. Men virkeligheden lever slet ikke op til Pennys drømme: Noah har travlt hele tiden, de andre drenge i bandet er ondskabsfulde, og hun modtager truende beskeder fra fans, som er jaloux på hende. Hun føler sig mere og mere ensom, og hun savner sin familie, sin bedste ven Elliot ... og sin blog Girl Online. Måske er livet som rockstjerne-kæreste slet ikke det rigtige for Penny?

Som sin forgænger "Girl Online" er denne her fyldt med lyserød fluffy kærlighed og ægte teenage drama! Det løber nærmest af siderne i den lyserøde indpakning og vil uden tvivl ramme Zoellas fans lige i hjertet. 

Penny er stadig ved at bearbejde katestrofen af offentliggørelsen af hende, da hun skal på tour med Noah. Hun ser frem til en masse tid med ham, men desværre er tourlivet bestemt ikke som de havde forventet. Samtidig modtager hun truende beskeder fra en ukendt person der tydeligvis vil havd at hende og Noah skal gå fra hinanden. Penny er dog ikke den eneste som synes tourlivet er hårdt og undervejs går det op for både Penny og Noah at livet ikke er så nemt som de troede.

Som sagt: lyserød kærlighed og teenage drama! Det er ikke kedeligt, men bliver lidt trivielt i længden. Jeg var dog underholdt og synes bestemt historien var hyggelig at læse. Udover alt det romantiske plidder pladder er der også en dejlig ærlighed i denne bog. For inderst inde handler den om at turde være ærlig - ikke kun over for sig selv, men også over for andre. For hvis man ikke er tro og loyal mod sig selv og egne værdier, hvordan kan man så være tro og loyal over for andre?

Tak til Gyldendal for anmeldereksemplar!


Fakta:
Forlag: Gyldendal
Original titel: Girl Online: On Tour
Udgivet i: 2015 (på engelsk) og 2016 (på dansk)
Antal sider: 370
Læst på dansk
4 ud af 5 stjerner

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar