fredag den 26. januar 2018

Erin Watt; Løgnenes palads [Sponsoreret]

Erin Watt; Løgnenes palads (Royals, #3) [Sponsoreret]

Bagsidetekst:
"Jeg er en Royal, baby. Jeg flygter ikke. Jeg kæmper."

Ella blev kastet ind i familien Royal som Callums uønskede myndling. Hun troede, at Astor Park var en prøvelse - men hendes forkælede, ondskabsfulde klassekammerater er intet i forhold til det, der venter hende og Reed.

Et familiemedlem, der dukker op fra fortiden - fast besluttet på at ødelægge hendes og Reeds forhold. En stedmor fra helvede. Og en mordanklage, der hænger over hovedet på Reed. Royalpalæet vakler under et bjerg af hemmeligheder og løgne, og det er op til Ella at redde den mand, hun elsker, før det er for sent. 

Hvis du har læst de foregående bøger i serien, er dette et klart must! Ingen serie uden afslutning og selvom "Løgnenes palads" afslutter serien om Ella og Reed, lader det til at historien om Royallerne ikke er helt slut, i hvert fald ikke hvis man skal tro på Goodreads, der står der kommer flere. Jeg tillader mig lige at klappe i hænderne og smile!

Denne serie har virkelig det hele: masser af drama, humor, spænding, lækre fyre og hotte tøser, hede scener der nok skal gøre kinderne røde og give hjertebanken og ikke mindst en spændende historie der holder sit moment hele vejen igennem. Jeg var underholdt igennem alle tre bøger, jeg åd dem råt og det er helt klart nogen jeg på et tidspunkt vil genlæse - bare for at nyde det hele én gang til og måske også for at få et gensyn med Reed. Persongalleriet spiller rigtig godt sammen, og selvom Royallerne til at starte med er nogle røvhuller, viser de sig også som nogle loyale og trofaste mennesker, der sætter familie over alt andet. De vil gøre alt for at beskytte hinanden, også selvom de er uvenner har de hinandens rygge. Jeg synes det var rigtig fedt at se Callum træde lidt mere i karakter som far. Han er ikke bare ligeglad med sine sønner, men ved faktisk meget mere end han lige lader skinne igennem på overfladen.

Samtidig er det fedt at se hvor meget Reed og Ella vokser i deres forhold. Reed der ikke tidligere har bundet sig på seriøst basis, kun med én og det gik ikke, indser at kærlighed faktisk kan være en god ting og kan få gode sider frem i ham - at det så kun er Ella og hans familie der får de sider at se, er så Reeds sag. Selvom Ella flere gange trygler Reed om at stikke af, vælger hun alligevel at blive og støtte ham, hvilket også viser hvor meget hun er vokset. Hun tager ikke bare benene på nakken når livet bliver svært, nej, hun bliver og kæmper - også selvom det kræver alt af hende.

Jeg synes dog alt tovtrækkeriet omkring Reeds (u)skyldighed blev lidt for meget - jeg savnede at høre mere til den efterforskning som politiet havde, at Callum gik mere hårdt til dem for at få renset sin søns navn og at flere heppede på Ella når hun sagde at hun ville undersøge sagen nærmere. Ikke at det trak spændingen ud af historien, det blev bare lidt for meget til sidst. Det er også fedt at vi først får sandheden at vide til sidst - selvom jeg dog havde det på fornemmelsen i lang tid, er det fedt at den ene store hemmelighed forbliver en hemmelighed.

Det er bestemt en værdig slutning på en suveræn serie jeg vil anbefale alle der er til new adult at læse! Pak dig ind i et varmt tæppe, lav en kande the/kaffe, sluk din telefon og læs - læs til du er færdig, for du vil sukke efter mere!


Tak til Flamingo for anmeldereksemplar!

Fakta:
Forlag: Flamingo
Original titel: Twisted Palace
Udgivet i: 2016 (på engelsk) og 2017 (på dansk)
Antal sider: 321
5 ud af 5 stjerner

1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

    Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

    Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

    SvarSlet