mandag den 19. september 2016

Sally Green; Halvvejs fortabt

Sally Green; Halvvejs fortabt (Half Bad, #3) 

Bagsidetekst:
Nathan er stærkere end nogensinde - men han er tæt på at gå fra forstanden. For at redde Forbundet fra at blive udslettet er han nødt til at blive deres stærkeste våben, stærkere end hans far var. Selv ønsker han hævn over alle sine fjender, mest af alle Annalise, om det så skal koste ham livet. Selv ikke Gabriel kan stoppe ham. Krigen er i fuld gang, og den endelige konfrontation nærmer sig. Men er Nathan stærk nok til at vinde over jægerne og de hvide hekse? Og vil det ødelægge ham for evigt?

Jeg havde nok forventet krig. Blod. Mord. Jeg havde nok forventet at det ville komme til at koste Nathan hans sindsro at blive til det våben som Forbundet gerne ville have. Hvad jeg ikke havde forventet var, hvordan det hele skulle ende.


Dette er en serie fyldt med tør humor, magi, mord og drab. Det er en fortælling om familiesammenhold. Om at skille sig ud, blandt dem der burde være lige med en selv. Det er en fortælling om hvad man vil gøre for dem man elsker højest. En historie om venskab, der bliver til kærlighed. En kærlighed så stærk at den er ødelæggende når den ene part dør.

Det er en action fyldt fortælling. Det er lidt som at være med i en Bourne-film - selve hovedrollen siger ikke meget, men må næsten på hver side kæmpe mod nogen eller træffe et altafgørende valg. Det er ikke læsning for sarte sjæle. Der er blod og kampscener.

Jeg blev mere rørt over slutningen end jeg egentlig havde troet. Først synes jeg det var svært at se hvordan det hele skulle ende, men nu. Nu synes jeg faktisk at det hele er i orden. De får ro. Der bliver balance mellem sort og hvid. Sjælefred. Smukt.

Fakta:
Forlag: Carlsen
Original titel: Half lost
Udgivet i: 2015 (på engelsk) og 2016 (på dansk)
Antal sider: 418
5 ud af 5 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar