onsdag den 12. december 2018

Elle Kennedy & Sarina Bowen; Bare en chance [Anmeldereksemplar]

Elle Kennedy & Sarina Bowen; Bare en chance [Anmeldereksemplar fra Flamingo]

Bagsidetekst:
"Hun stirrer på mig, som om hun flå tøjet af mig. Eller bare flå et eller andet i stykker."

Jess Canning står over for sit livs største udfordring: at arrangere sin brors Jamies kæmpebryllup, hvor gæstelisten består af landet største hockeystjerner.

I familien er hun kendt som den flagrende lillesøster, der konstant skifter mening og aldrig kan gennemføre noget. Med andre ord: Hun må ikke tabe det her på gulvet. Og ingen (ingen!) må høre om den kæmpe fejltagelse, hun begik med forloveren i et svagt øjeblik sidste forår. Det var en fejl, og det kommer ikke til at ske igen. Heller ikke selvom han er den mest sexede mand, hun nogensinde har mødt.

For Blake Riley er det her bryllup skæbnen, der smiler til ham. Jess er brudepige, og han er forlover. Lad kampen begynde. Og hvad så, hvis han står over for en lille smule (okay, en hel del) modstand? Han skal bare finde en måde at overbevise den stædige blondine om, at han på trods af et blakket ry i grunden er en god fyr. Heldigvis ved enhver professionel hockeyspiller, at man må kæmpe for det, hvis man vil score.

I de to første bind, "Ham" og Os", lærte vi Wes og Jamie at kende. Nu er turen kommet til Jamies lillesøster Jess, som vi kort mødte i "Os", da hun kom besøg og passede Jamie mens han var syg. Her mødte Jess også Wes' holdkammerat Blake, og det resulterede i en hed oplevelse i en massagestol. Sidenhen har Jess lagt Blake på is, men han har helt andre planer med hende. Blake er intens og passioneret omkring alt hvad han gør, og det omfatter også at se mere til Jess. Han må dog kæmpe sit livs kamp for at få Jess til at indse at de passer sammen og så er der lige den ene hemmelighed, han ikke vil have sin familie til at kende, men som Jess kender ...

Jeg er virkelig fan af new adult generen! Jeg elsker også young adult, men jeg kan godt lide at karakterne er lidt ældre og har lidt mere styr på deres liv - nogle gange. Så gør det heller ikke noget at der er lidt hede scener, der kan give en hjertebanken og røde kinder. Disse erotiske scener bliver dog aldrig overgjort eller for meget - ligesom i Fifty Shades, men er mere normale, og det er rigtig rart.

Som både i "Ham" og "Os" er "Bare en chance" en hyggelig og underholdende kærlighedshistorie, med to personer der tydeligvis er tiltrukket af hinanden, men som ikke helt kan finde ud af om de rent faktisk skal være sammen. Jess og Blake tror de vil meget specifikke ting i deres liv, men disse forestillinger må op til revurdering, da de langsomt bliver mere og mere glade for hinanden. Der er dog stadig visse ting de skal tage højde for, som både Blakes karriere og Jess' bror - disse resulterer i flere pinlige situationer og jeg sad flere gange og grinte for mig selv. Der er et rigtig godt flow i historien og vi følger skiftevis Jess og Blake. Dette giver også et godt indblik i deres tanker og følelser.

Hvis man er til new adult bøger, og tidligere har læst "Off-Campus" og "Game on", så skal serien om Wes, Jamie og nu Jess og Blake helt klart læses. Det er feel good litteratur og det giver virkelig hjertebanken og et smil på læben! Så læn dig tilbage og nyd en god historie med masser af humor, lækre fyre, stærke piger og hede scener - det går ikke stille for sig!

Tak til Flamingo for anmeldereksemplar!

Fakta:
Forlag: Flamingo
Original titel: Good Boy
Udgivet i: 2017 (på engelsk og 2018 (på dansk)
Antal sider: 293
5 ud af 6 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar