tirsdag den 7. oktober 2014

Christina Bonde; Følelse


Christina Bonde; Følelse (Nattens Sanger, #3)

Missionen er sat i værk. Med blodet som sit eneste våben og de følelser, der manifesterer budskabet, kaster Victoria sig ud i kampen. Helt tæt på Hector skal hun sikre sejren. Men intet går som forventet.

I ondskaben finder Victoria svar på vitale spørgsmål, der sender hende ud i en afgørende vendetta, der truer med at koste hende dyrt. Nødtvungent må hun acceptere Lucas og Alexander i en magtfuld forening, der vil revolutionere vampyrsamfundet for altid.

Fortidens dæmoner bekæmpes, og i kulissen venter uforudsete forandringer. I sin endegyldige skæbne finder Victoria omsider sig selv. Lykken synes fuldbragt ... men er alle fjender besejret?

I tredje og sidste bind skal det endelig slag mellem det gode og det onde stå. Missionen er at Victoria skal komme så tæt på Hector som muligt, så hun kan give ham sit blod og derved tage uendeligheden fra ham. Selvom det var Lucas' ide, begynder Victoria at mærke hvor svært det er for ham at overlade hende til Hector.

Missionen ser ud til at lykkedes! Men mens Victoria skal spille skuespil, vækker Hector et forbudt begær i hende. Da det endelig skal ske går alt dog langt fra som Victoria havde planlagt og snart er hun på flugt fra en hævntørstig Hector.

Samtidig afdækkes Marcus' egentlige rolle i det hele, og selvom Victoria i første omgang tilgiver ham, er det ikke sikkert det er så nemt når den sande sandhed kommer frem i lyset. Marcus opgiver sin præsidentrolle og giver den til Lucas, som vil føre Alexander længere ind i vampyrsamfundet end noget andet menneske har været. Victoria er ikke begejstret, men ved godt at hun ikke må stå i vejen for Alexanders fri valg og mulighed for at sikre Caritas i fremtiden.

Mens de planlægger et nyt forsøg på at få Hector ned med nakken, kryber Lucas til korset og fortæller Victoria den sande historie om ham, Hector og Sophia. En sandhed der gør det lettere for Victoria endelig at sætte en stopper for Hector. Prøvelserne er dog langt fra slut og da Victoria opdager andre udsete mennesker går hendes sande kald op for hende. Et kald der, ligesom Lucas og Alexanders samarbejde, kan ændre vampyrsamfundet.

Selvom farerne langt fra er overstået, venter der Victoria en overraskelse på hendes og Lucas' 3 års dag. Her bliver hun forkælet af Josephine, med hensigt på at gøre hende klar til for alvor at blive Lucas' for evigt. Endelig får hun lov til at bære Rebeccas sidste værk - brudekjolen!

Dette sidste bind i serien sætter både punktum og efterlader mere stof til eftertanke. Jeg synes der bliver bundet fin sløjfe på spørgsmålene der bliver stillet igennem denne og de andre bøger, samtidig med at den åbner for at man selv kan forestille sig hvad der sker efter det sidste punktum. Jeg har nydt at læse denne serie, den er anderledes end andre vampyrserier og jeg synes det er et spændende aspekt, med vampyrer der føler! 

Fakta:
Forlag: Mellemgaard
Udgivet i: 2014
Antal sider: 307

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar