lørdag den 26. marts 2016

Sarah Engell; Det stof som drømme er gjort af

Sarah Engell; Det stof som drømme er gjort af

Bagsidetekst:
"Jeg fatter dig ærlig talt ikke," siger han. "Hvorfor skal alt være så forbandet perfekt? Hvad er det, vi prøver at skjule bag facaden?"
"Det er lige præcis dét, der er pointen. Der er ikke noget, vi skal skjule, men tværtimod noget, vi skal vise frem."
"Vores kærlighed?"
Ordet runget hult gennem køkkenet.

Advarsel: læs ikke denne bog hvis du snart skal giftes! Den er bestemt ikke for sarte sjæle og for piger med drømme om det helt store kirkebryllup, med guldkaret, skræddersyet brudekjole, hvide duer, isskulpturer osv.

Adam og Dicte skal giftes. Dicte er i den syvende himmel - for nu får hun endelig muligheden for at være i centrum, bare en enkelt dag hvor alt handler om hende ... og ja, selvfølgelig også Adam. Dicte tager hurtig lederskab over planlægningen af brylluppet, men undervejs mister hun sig selv (og Adam?) i bunkerne af regninger, menu- og bordkort, bøgerne om blomsterarrangementer og hvordan bordet skal dækkes osv. Dicte bliver det man kalder en "bridezilla".

Bølgerne går højt i denne bog. Jeg elsker det! Mest fordi den slags bryllup som Dicte vil have, er så langt fra hvad jeg selv drømte om og jeg fandt det virkelig fascinerende at være inde i hovedet på en som hende. Fascinerende og skræmmende! For det er uhyggeligt at tænke på, at dagen som burde være en fejring af kærlighed mellem to mennesker, pludselig kun handler om den ene.

Flere gange havde jeg lyst til at slå Dicte. "Vågn dog op og se hvad du ødelægger!" For deres kærlighed er faktisk reel, dyb og fyldt med latter, kærtegn og kys, lige indtil Dicte går i bryllups-mode. Virkeligheden banker selvfølgelig på døren og Dicte kan bestemt ikke lide at se hvad der venter, så selvfølgelig bliver hun nødt til at skrue ned for sig selv ... i hvert fald indtil næste projekt melder sig. Jeg har virkelig ondt af Adam - stakkels mand!

Tak til forfatteren for bogen!


Fakta:
Forlag: Lindhardt & Ringhof
Udgivet i: 2015
Antal sider: 280
4 ud af 5 stjerner

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar