søndag den 17. december 2017

Adventskonkurrence #3

Adventskonkurrence #3: Tredje søndag i advent

Så blev det tredje søndag i advent og der skal trækkes endnu en vinder og sættes følger bøger på højkant!

Sidste søndag skulle I svare mig på hvilken realistisk ungdomsbog der var den bedste I havde læst i år og igen har min mand været behjælpelig med at sige et nummer, som passer til det nummer af kommentarer som blev vinderen. Denne gang blev det nummer 7: Louise Dam! Hun har valgt "Radio Silence" som den bedste - jeg har endnu ikke selv læst den, men det kan være jeg skal gøre det nu! Der er en bogpakke på vej til dig og de bøger du har vundet er:

Ali Benjamin; Zu og stjernestøvet
Mattias Edvardsson; Hold ud
Line Leonhardt; Hul igennem
Peter Solberg Dirksen; Cutter

Stort tillykke!


Nu til denne søndags konkurrence. I denne omgang er det hele 5 bøger I kan vinde og igen er det fantasygenren vi er ude i. Der er lidt af det hele og jeg afslører igen ikke hvilke 5 bøger I kan vinde. Lidt overraskelse skal der vel være.

Det I skal gøre for at deltage denne gang er at gå ind og følge min Instagram-profil (LineDalbro) og like og kommentere billedet (det der er magen til det øverst i dette indlæg) med jeres yndlings emoji.

I har til på lørdag kl. 12 til at gøre dette, hvor efter jeg trækker en vinder. Jeg har valgt lørdag, da alle nok har travlt med noget andet på søndag. Når jeg trækker vinderen lægger jeg også den sidste konkurrence op. 

God fornøjelse!

1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

    SvarSlet