lørdag den 23. december 2017

Adventskonkurrence #4

Adventskonkurrence #4: Fjerde søndag i advent

.... hvilket det jo ikke helt er endnu, men siden fjerde søndag i advent også er juleaften, har jeg besluttet at snyde lidt. For jeg er ret sikker på at rigtig mange af jer har andre ting på programmet i morgen, end at læse blogs og deltage i konkurrencer. Det har jeg i hvert fald.

I søndags kunne I vinde hele fem fantastiske fantasy fortællinger, og jeg er virkelig glad for at I vil lege med og at I har leget med de tidligere søndage. Det er rigtig dejligt og jeg siger mange tak! I søndags var opgaven at like og kommentere et bestemt billede på Instagram og igen har jeg fået hjælp. Det blev: zaprofyt - der lærte mig om hjerneprut-emojien! Genialt! Mange tak og: 

Stort tillykke!

De fem bøger du har vundet er:
Thilo P. Lassak; Stormgaard 1-2
Emil Blichfeldt; Dragepigen for enden af regnbuen
Martin Vinter Madsen; Slangestenen
A. Silverstri; Fast arbejde

Og nu - da da daaam, den sidste konkurrence!

I skal igen gætte en serie som I kan vinde. Præmien er både første og andet bind i serien og er venligst sponsoreret af det pågældende forlag - shh, jeg siger ikke noget før om en uge.

Jeg vil dog give jer lidt hints:
1. Begge bøger er udkommet på dansk i år
2. Jeg har selv kun læst første bind
3. Titlerne på begge bøger er på to ord
4. Historien foregår i fremtiden og meget højt oppe
5. I første bind bliver en af hovedpersonerne slået ihjel - vi ved ikke hvem før til sidst ... og personen falder ...

Som sagt før, for at deltage skal I skrive i kommentarfeltet hvilken serie I tror der er tale om. Fristen for at svare er lørdag den 30. december kl. 12 - herefter trækker jeg en vinder.

God fornøjelse og glædelig jul!

9 kommentarer:

 1. Det må næsten være Tusinde etager - og Blændende højder af Katharine McGee.

  Glædelig jul :)

  SvarSlet
 2. Mit bud på serien er Tusinde Etager af Katharine Mcgee.

  Rigtig glædelig jul :-)


  mail : circe@os.dk

  SvarSlet
 3. Glædelig lille juleaften og juleaften i morgen:-)
  Katharina Mcgee må være fascineret af høje smukke bygninger, hun har oversat til dansk skrevet:
  "Tusinde etager" og "Blændende højder"
  Jeg vil meget gerne deltage, jeg elsker bøger og glæden ved at fordybe mig.
  Hilsner og en dejlig juleferie til dig fra mig:-)

  SvarSlet
 4. Det må være Katharine McGees bøger 'tusinde etager' og 'blændende højder' fra serien med samme navn som første bog.

  SvarSlet
 5. Jeg gætter på Tusinde etager og Blændende højder af Katharine McGee :D

  SvarSlet
 6. Tusinde etager og Blændende højder af K. McGee ✌��

  Mvh. Bente - Benteskou (a) Gmail.com

  SvarSlet
 7. UHH!! Kan det mon være "Tusinde etager" og "Blændende højder" af Katharine McGee?
  Jeg har simpelthen hørt så meget ros om de bøger! <3

  Rigtig glædelig jul.

  Rikkestavski@gmail.com

  SvarSlet
 8. Mit gæt går på - Tusinde etager og Blændende højder af Katharine McGee - Har hørt godt om dem og kunne godt tænke mig at få dem læst. :-)

  Og rigtig glædelig jul! ❤️.

  Eriksenbenne@gmail.com

  SvarSlet
 9. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

  Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

  Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

  SvarSlet