tirsdag den 19. december 2017

Line Leonhardt; Nelsons jul [Sponsoreret]

Line Leonhardt; Nelsons jul [Sponsoreret indlæg af Calibat]

Bagsidetekst:
Nelsons familie skal holde jul. Anden er i ovnen og juletræet står pyntet og klart. Alt er faktisk helt perfekt. I hvert fald lige indtil Malthe tænder stearinlysene på juletræet og der går ild i træet, lige før familiefotoet bliver taget. Nelson og far må ud på en mission efter et nyt juletræ, mens mor og Malthe må få styr på hjemmet. Og midt i det hele kommer mormor og morfar. Nelsons jul ligner en total katastrofe. Men mon ikke det ender godt alligevel? Det plejer det at gøre i Nelsons familie.

Som børnebibliotekar burde jeg nok have læst Vitello og Villads, men det har jeg ikke - endnu! Det bliver et af mine nytårsforsætter. Jeg er dog ret sikker på at Nelson minder om de to og jeg håber virkelig at han bliver så kendt som dem. Der er en humor som både er for de store og små. Der er en historie mellem linjerne som nok mest de voksne vil fatte, men så får de også noget ud af at læse bogen, udover den gode historie.

Jeg vil dog også sige at denne historie gav mig virkelig ondt i maven - lidt ligesom når jeg ser Klovn, hvilket ikke sker særlig tit, for jeg kan ærlig talt ikke holde ud at se det. Netop fordi det er langt ude og pinligt. Nelson er ikke nær så slemt, men stadigvæk. Alt hvad der kan gå galt, lader til at gå galt for denne stakkels familie - og så lige i sidste øjeblik inden jul. Ret typisk faktisk. Det ville jo ikke være kaotisk og stressende hvis det gik galt den 4. december. Hvis det var mig ville jeg gå i seng og græde og ønske dagen var slut. Men det gør de ikke i Nelsons familie. De kæmper videre og er fast besluttede på at få det til at fungere og blive en god aften - det tager jeg hatten af for. 

Hvis jeg stod i deres situation er jeg heller ikke sikker på at mit sprog og min forståelsesevne ville være så stor som både mor og fars er i historien - mon det ville have set anderledes ud hvis det ikke var en børnebog? I så fald, er jeg ret sikker på at der var blevet talt med meget meget store bogstaver overfor mormor og morfar - der lader til at være fuldstændig uden for pædagogisk rækkevidde, hvis jeg kan tillade mig at skrive det.

Hvis du er lidt julestresset og ikke føler du har styr på noget - så læs den her bog. Den vil helt sikkert få dig ned på jorden igen og indse at du faktisk har ganske godt styr på det, også selvom du stadig mangler at købe nogle gaver og pynte op - bare rolig, du når det nok! Samtidig vil du få et smil på læben og glæde dig over at du ikke står i Nelsons sko, og mon ikke også du vil lære at sige pyt og komme videre på en ordentlig måde. Det er i hvert fald det jeg vil tage med fra bogen!

Tak til Calibat for anmeldereksemplar.

Fakta:
Forlag: Calibat
Udgivet i: 2017
Antal sider: 68
4 ud af 5 stjerner

1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

    SvarSlet