mandag den 11. december 2017

Erin Watt; Askeprinsen [Sponsoreret]

Erin Watt; Askeprinsen (Royals, #2) [Sponsoreret af Flamingo]

Bagsidetekst:
Han sagde til mig, at jeg skulle holde mig væk. Han sagde til mig, at jeg ikke hørte til. Hvis jeg dog bare havde lyttet til ham.

Reed Royal har alt - udseende, status og penge. Pigerne på hans skole drømmer om at date ham, alle fyrene vil være ham, men ingen andre end hans familie har rigtig betydet noget for Reed. Det var, indtil Ella Harper kom ind i hans liv. Det, der begyndte som afgrundsdyb modvilje rettet mod sin fars nye myndling, forvandlede sig til en en overrumplende kærlighed. Men Reed har hemmeligheder, Ella ikke kender til. Og da hun finder ham i en kompromitterende situation med hans far ekskæreste, vender hun ham ryggen. I takt med at afsløringerne vælter frem, ramler Reeds verden sammen. Ella vil ikke længere have noget med ham at gøre. Hun siger, at de kun vil ødelægge hinanden. Hun kan meget vel have ret.

Altså, jeg er ikke blevet mindre begejstret for denne serie. Den har simpelthen taget mig med storm. Fuldstændig overrumplet mig og suget mig ind i et univers der er så svært at slippe at jeg ville ønske der var nok timer i døgnet, så jeg kunne læse bøgerne igen og igen. Den her serie er ligesom "Off-Campus" - umulig at lægge fra sig og umulig at slippe!

Jeg hørte det meste af denne bog som lydbog, og noget af det der fungerede virkelig godt, var, at det er en mandlig oplæser når vi hører historien fra Reeds synspunkt, og en kvindelig når vi hører fra Ella - for jo, hun er jo ikke helt forsvundet - heldigvis! For hun er virkelig blevet limen der holder Royal-familien samlet og det mærkes tydeligt på alle i familien at hun er væk. Især på Reed, der bliver mere og mere ligeglad med det hele, bare han kan få Ella igen. Hun gider ham bare ikke, eller det prøver hun i hvert fald at fortælle sig selv, men som læser ved vi jo godt hvordan det ender. Jeg synes det er fedt at hun ikke bare tilgiver ham med det samme. Hun lader ham stege og svede, indtil hun er overbevidst om at han fortæller sandheden. Så er det bare om hun kan leve med alt det andet - for jeg har på fornemmelsen at vi slet slet ikke er færdige med at grave skeletter ud af Royal-familiens skabe.

Noget andet jeg virkelig elsker ved denne bog er personerne. Selvom jeg slet ikke kan sætte mig ind i hvordan deres verden er med vilde fester, dyre biler, store huse og enorme klædeskabe, så formår de alligevel at virke virkelighedstro. Jeg kan godt forestille mig Ella, Reed og de andre Royals. Selvom de har penge og til tider godt kan være nogle røvhuller, så er de jo gode nok på bunden - der er bare lidt langt derned en gang i mellem. Fælles for alle i Royal-familien, er at de, på hver deres måde godt nok, forsøger at passe på hinanden. Støtte hinanden. Elske hinanden. De har dog en meget sjov måde at vise det på. Jeg kan godt lide at Callum virker uvidende om hvad der sker i familien, selvom han udmærket godt ved hvad der rører sig i familien. Han træffer nogle hårde beslutninger for at passe på sine sønner og det respekterer jeg. Jeg kan også godt lide at vi kommer så tæt på både Ella og Reed - jeg føler jeg kender dem. Jeg kan forstå deres smerte, deres glæde og sorg over det liv de har haft og jeg har fuld forståelse for, hvorfor lige præcis de to passer sammen. Jeg kan lide deres humor og i det hele taget sproget i bogen er så let og flydende at man ikke lægger mærke til hvor hurtig siderne forsvinder mellem fingrene.

"Jeg er færdig med at spille spil, Ella. 
Der er ingen andre piger i verden for mig. 
Hvis du ser mig tale med en, er det, fordi jeg taler om dig. 
Hvis jeg går ved siden af en, ville jeg ønske, det var dig ... 
Du er den eneste for mig."

Jeg glæder mig virkelig meget til at læse sidste bind. Jeg håber jeg får en lykkelig slutning, men som "Askeprinsen" endte, må jeg indrømme at jeg har mine tvivl. Jeg vil dog råde alle der har læst "Papirprinsessen" om at vente med "Askeprinsen" til I også har fået fat i sidste bind, "Løgnenes palads", så I kan gå direkte videre. Det burde jeg have gjort. Men jeg venter lidt, for jeg vil gerne have god tid til at læse den. God tid til at sige ordentlig farvel til en fantastisk serie.

Tak til Flamingo Books for anmeldereksemplar.

Fakta:
Forlag: Flamingo
Original titel: Broken Prince
Udgivet i: 2016 (på engelsk) og 2017 (på dansk)
Antal sider: 285
5 ud af 5 stjerner

1 kommentar:

  1. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

    SvarSlet