onsdag den 2. januar 2019

December wrap-up

December wrap-up

Så har vi sagt farvel til 2018s sidste læsemåned. Jeg nåede allerede mit Goodreads læsemål tidligere på året, men jeg havde håbet at jeg kunne nå at runde de 300 bøger. Jeg glemmer dog altid hvor meget man egentlig skal i juledagene, selvom vi ikke have planer, så gik dagene bare rigtigt hurtigt og med Iris hjemme, var mit energi niveau til at læse ikke så højt. Jeg skulle også have gjort en ny kalender klar, så det gik der også tid med.

Dog nåede jeg at få læst en del i de fem dage jeg havde fri hvor både Emil og Iris ikke var hjemme. Det er rigtig rart at have god tid i flere dage til bare at læse. Jeg stod op, spiste morgenmad med Iris og afleverede hende, for at sætte mig hjem og læse stort set lige indtil hun skulle hentes - fedt! Det blev også til 11 bøger på fem dage!

I alt blev det til 28 bøger i december, det gjorde at jeg ikke nåede mit håb om 300, men jeg nåede alligevel mere end nogensinde før. Hvad der var de bedste bøger og hvor mange bøger jeg rent faktisk fik læst i alt i 2018, kan I læse om her.


Læste bøger i december:

Den store Disney-bog
Anja C. Andersen; Marie Curie - et lys i mørket
Miles Hyman; Lotteriet (graphic novel)
Rebecca Bach-Lauritsen; Veronika lyder som harmonika
Cecilie Bødker; Løvinden
Kristina Aamand; Så god som ny
Philip Reeve; Forrædernes fest (Mortal Engines, #2)
Betty Soldi; Kreativ med kalligrafi
Lisa Aisato; Snagebogen
Oliver Jeffers; Den fantastiske bogslugerdreng
Amy Reeder; Moon Girl #2
Teri Terry; Udvikling (Mørkt stof, #3)
Liesbeth Weitemeyer; Maren Muhko (lektør)
Lorenz Pauli; Uha en bog (lektør)
Joanna Bolouri; Hjem til jul
Annie Bahnson; Helt som de andre
Birgitte Vestergaard Andersen; Vi er kommet for at leve
Mike Grey; The Unwritten, vol. 1
Jennifer Armentrout; Hold om mig
Gena Showalter; Eviglivet
Brian K. Vaughan; Saga, vol. 8
Natalie Decker; Forkert nummer (Offsides, #1)
Søren Jessen; Vildnis og tropehjelm
Neil Gaiman; The Books of Magic
Renee Carlino; Vi som elskede
Amy Reeder; Moon Girl #3
Marie Lu; Champion (graphic novel)
Victoria Aveyard; Tordenkrig (Rød dronning, #4)

Månedens korteste bog:
Med 32 sider er "Uha, en bog" den korteste bog jeg har læst.

Månedens længste bog:
Med sine 695 sider var "Tordenkrig" den absolut længste bog jeg har læste i december - og hold op for en bog. Det var en virkelig spændende og sindrig slutning på en helt fantastisk serie! Anmeldelsen skal nok snart blive lagt op på bloggen.

Månedens mest overraskende bog:
Det må blive "Forkert nummer". Min anmeldelse kommer i midten af januar, og jeg vil som sådan ikke sige andet end at den var meget bedre end jeg havde troet og at hvis man kan lide "To all the boys I've loved before", så skal man helt sikkert læse "Forkert nummer"!

Månedens bedste bog:
Selvom "Tordenkrig" er fantastisk, vil jeg alligevel gå med "Hjem til jul" - fordi det trods alt var december og julemåned. "Hjem til jul" er en virkelig underholdende og hyggelig julehistorie med masser af drama, familiekriser, hemmeligheder, kærlighed og ikke mindst spande fulde af sne og julestemning.

Hvad jeg håber at læse i januar:
I 2018 havde jeg fri hver fredag, det har jeg ikke længere og derfor er jeg meget spændt på hvor meget tid jeg kommer til at få til læsning. Jeg satser dog stadig på at høre lydbøger når jeg kører fra arbejde, der skal jeg i gang med "Farvel til Caribien" og "Fanget i Caribien" - som jeg også har fået fra forlaget, så det kan være jeg laver lidt lydbog den ene dag og læsning i fysisk bog den anden. Så glæder jeg mig til at skulle i gang med "Kære Evan Hansen" - som jeg har tårnhøje forventninger til. Hvad jeg ellers får læst, må tiden vise.

Hvad med jer - hvad håber I at få læst?

1 kommentar:

  1. Rigtig godt bogår du har haft! Er spændt på dine læseoplevelser i år - håber du får læst en masse, selvom fredagen ryger :)

    Jeg skal have læst nogle flere af de meget tykke bøger, jeg har fået samlet mig.


    Mvh.
    Den lille Bogblog

    SvarSlet