mandag den 14. december 2015

Lauren Blakely; Nat efter nat


Lauren Blakely; Nat efter nat (Seductive Nights, #1)

Bagsidetekst:
Clay Nichols er alt det, Julia Bell ikke vidste, at hun ville have og nøjagtigt det, hun ikke kan få. Men Clay er fast besluttet på at gøre Julia til sin. Koste, hvad det vil. Men Julias mørke hemmeligheder truer med, at ødelægge enhver chance for lykke. Men tiltrækningen mellem dem kan ikke benægtes. Kan to mennesker, brændt af kærligheden, lære at stole på den igen, når begær og passion mødes af farer overalt, hvor de går?

Julia havde egentlig opgivet mænd efter sin sidste kæreste. Ikke alene knuste han hendes hjerte, men han har også sørget for at hun nu skylder mange - alt for mange - penge væk til de forkerte mennesker. Julia må derfor trække på sit spillertalent, for at vinde pengene tilbage igen. Men Julia er træt af at kæmpe med fortiden, så da hun møder Clay er hun egentlig parat til at give det en chance med ham. For med ham er alt perfekt - en lidenskabelig og altopslugende kemi i soveværelset samt fornuft og humor uden for soveværelset. Clay Nichols er åbenbart den perfekte pakke for hende, lige bortset fra én ting.

Clay Nichols er en succesfuld forretningsmand. Han har styr på sit liv, bortset fra når det kommer til kærlighed. Hans tidligere kæreste forlod ham med et knust hjerte ovenpå alt for mange hemmeligheder om et narkoproblem, han - selvom han gjorde alt hvad han kunne - ikke kunne få hende ud af igen. Clay er derfor ikke begejstret for løgne og ser helst at sandheden bliver sagt - både i forretningslivet, i privaten og i soveværelset, hvor hans skarpe tunge gør underværker for Julia. Clay har derfor svært ved at forstå Julias reaktion efter en ellers perfekt weekend, men han kan ikke glemme hende.

Julia kan heller ikke glemme ham, men hun gemmer på en hemmelighed som ingen kender til og hun frygter, at hvis hun fortæller den til nogen, vil de også være i farezonen. Hun skal træffe et valg: stoler hun nok på Clay til at fortælle ham det, eller vil hun hellere vende ryggen til det perfekte? Clay skal beslutte sig for om han kan acceptere at Julia har en hemmelighed, eller om han skal glemme hende og forsøge at komme videre?


"Nat efter nat" er en erotisk roman med fart over feltet - da den kun er på 140 sider er der ikke meget introduktion til personerne, men den der er, fungerer rigtig godt. Der er dog som i mange af de andre erotiske romaner jeg har læst: der er et problem der skal løses, mens der også skal være plads til en masse lagengymnastik - og det er der masser af! Det går ikke stille for sig.

Jeg ved ikke om jeg efterhånden er ved at være mættet af erotiske romaner, men selvom ingen af sexscenerne er ens, bliver det alligevel lidt for ensformigt for mig - især fordi der faktisk er en spændende historie ved siden af, som vi ikke helt kommer til bunds i. Det er nok et trick til at få læseren til at ville have mere.

Det er en hurtiglæst og alligevel spændende fortælling krydret med sex og humor - ganske underholdende, men til tider for trivielt og sammenligneligt med andre erotiske historier.

Tak til Plusbog for e-bogen!

Fakta:
Forlag: Flamingo
Original titel: Night After Night
Udgivet i: 2014 (på engelsk) og 2015 (på dansk)
Antal sider: 140
Læst som e-bog
3 ud af 5 stjerner

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar