lørdag den 14. maj 2016

Jennifer Echols; Mellem linjerne

Jennifer Echols; Mellem linjerne


Bagsidetekst:
Erin er lige startet på universitetet hvor hun forfølger sin drøm om at blive forfatter. Drømmen har dog allerede haft sin pris, da hun nægtede at videreføre familiens hestefarm, blev hun gjort arveløs. Erin må nu klare sig uden en krone på lommen, og endnu værre går det da hun skriver en romance baseret på Hunter, en fyr hjemmefra, og han begynder på hendes skrivehold netop som de skal til at diskutere hendes historie. For Hunter har stjålet langt mere end Erins hjerte. Han er også den nye arving til den farm og formue, der egentlig var hendes. Erin har tusind gode grunde til at hade ham, men det er svært at føle sig frastødt når man egentlig føler sig tiltrukket.

Når man har svært ved at få tingene sagt, er den nemmeste måde at få der ud på, ved at skrive det i en historie. Det har dog en bagside: tingene bliver nemmere misforstået og det er svært at komme med modargumenter. Det finder Erin og Hunter ud af, da de lader deres historie og følelser komme til udtryk i historier der mere eller mindre kan misforståes og tolkes på forkerte måder.

Erin er har taget flugten fra sit før så trygge liv og hun var egentlig godt tilfreds i New York, indtil Hunter dukker op og ødelægger det for hende - igen. For selvom de nære varme følelser for hinanden, er der også en delt usagte problemer mellem dem. Samtidig er der en masse hemmeligheder og løgne som holder dem adskilt. 

Der er lagt i kakkelovnen til drama før de kan få hinanden - hvis de altså overhovedet vil det. Selvom historien er lidt forudsigelig til tider, var jeg godt underholdt. Beskrivelserne af hestefarmen, festerne og naturen er detaljerede og medvirker til, at man som læser, nemt kan danne sig billeder af hvordan det hele ser ud. Man kan høre hestene vrinske, mærke græsset mellem fingrene og høre fuglene fløjte. Det er hyggelig læsning, der ikke gør nogen fortræd, men som sagtens kan bringe et smil frem på læben hos læseren.

Tak til Tellerup for anmeldereksemplar!

Fakta:
Forlag: Tellerup
Original titel: Love Story
Udgivet i: 2011 (på engelsk) og 2016 (på dansk)
Antal sider: 367
4 ud af 5 stjerner

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar