mandag den 16. maj 2016

Michella Rasmussen; Stalker

Michella Rasmussen; Stalker

Bagsidetekst:
Jeg ved ikke hvem han er. Eller hvorfor han har valgt mig. Men når jeg hører gulvet knirke eller fodtrin følge efter mig, fryser mit blod, og jeg glemmer at trække vejret. Jeg lukker øjnene og håber det er indbildning. Men jeg ved han altid er i nærheden.

Midt i 2.g får Julie et romantisk brev fra en hemmelig beundrer. Pigerne i klassen bliver ellevilde og lægger straks planer for at føre dem sammen. Men brevene tager en uhyggelig drejning, og det går hurtigt op for Julie at beundreren ikke bare er betaget, han er besat. Og han skyr ingen midler for at komme tæt på hende ...

Jeg var lidt tilbageholden med at gå i gang med den her bog - mest fordi forsiden skræmmer mig og fordi jeg ikke er videre god til gys, men jeg må indrømme at jeg blev meget positivt overrasket.

Forfatteren har en særlig evne til at holde læseren hen i det uvisse. Når man lige tror at man har regnet den ud, tager historien en drejning, som gør at det man troede alligevel ikke passer. Jeg er vild med den salgs, for det er en glimrende måde at fastholde læseren og det gør historien meget svær at slippe.

Historien udspiller sig i en realistisk hverdag med familieproblemer, søskendekonkurrence, den første kærlighed, venskab og det helt almindelige gymnasieliv, som jeg selv kunne nikke genkendende til. Det var faktisk forfriskende at læse - selvom det blev lidt spooky en gang i mellem. 

Hvis du trænger til en god historie der underholder og skræmmer dig, så kan den her varmt anbefales!

Tak til Tellerup for anmeldereksemplar!

Fakta:
Forlag: Tellerup
Udgivet i: 2016
Antal sider: 214
5 ud af 5 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar