tirsdag den 14. februar 2017

Book Giving Day

Book Giving Day!

Glædelig Valentins dag! Men for jer der måske ikke lige går op i fluffy lyserød kærlighed med søde ord og kvalme Hallmark kort, så er det måske bedre at sige glædelig Book Giving Day! For det er det nemlig også i dag!

Og det skal selvfølgelig fejres!!

Da det jo hedder Book Giving Day, skal gaven selvsagt indeholde bøger. Og man kan ikke læse bøger uden lidt godt at tygge på og et fint bogmærke at holde styr på fremskridtet med. Derfor indeholder præmien alt det der er på billedet: "Stålhjerte" af Brandon Sanderson, "Sandsnogens bid" af Sidsel Sander Mittet og "Ravnenes hvisken" af Malene Sølvsten samt det slik og de bogmærker der er vist.

Tre lækre bøger, lidt søde sager og flotte bogmærker!! Fine sager!

"Hvordan kan jeg vinde dette?" Tænker du nok. Det skal jeg fortælle dig. Fortæl mig hvilken bog du har fået i gave som du blev allermest glad for at få. Det er ligemeget om det var som barn, ung eller voksen - bare den bedste bog du har fået i gave!

Skriv en kommentar herunder med bogen og hvorfor den var den bedste. Husk også din mail adresse! Vinderen vil få direkte besked og jeg trækker en vinder på fredag kl. 14!

God fornøjelse og jeg håber I vil lege med!

8 kommentarer:

 1. Min bedste boggave må helt klart have været den illusterede udgave af De vise Sten, da jeg fik den af nogen studiekammerater hvor jeg slet ikke havde forventet en gave :)!
  Mail: kiho@frederikshavn.dk

  SvarSlet
 2. Glædelig Valentinsdag til dig:-)
  Og sikke en fantastisk boggave, waou, den vil jeg gerne prøve lykken til:-)

  Som ung fik jeg en skøn bog af Hemmingway om eventyrlige rejser.
  Jeg er selv lidt af en Eventyrer og har rejst meget og oplevet meget, så det var absolut min aller bedste bog ever:-)

  Ønsker dig en smuk solrig Valentinsdag!

  SvarSlet
 3. Sikke en skøn boggave!
  Den bedste boggave, jeg har fået er, da som barn ventede spændt på Harry Potter-bøgerne. Spændingen at pakke dem op til fødselsdag eller jul var det hele værd!
  KH
  Eva Lucia
  evaluciabookblog@gmail.com

  SvarSlet
 4. Den bedste bog jeg har fået i gave er " Isprinsessen" af Camilla Läckberg af min hjerteveninde, for den betød, at jeg blev interesseret i krimigenren og siden hen har læst utallige krimier.
  Min mail: lisbethmajas84@gmail.com

  SvarSlet
 5. Den bedste bog jeg har fået i gave, er en bog ved navn ikke uden min datter, som er baseret på virkelige hændelser. En bog jeg stadig synes er rigtig god.
  Min mail: louisebraendekilde@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Min bedste boggave hedder Børnebogen En Skrive- og Læsebog for det første Skoleaar. Den arvede jeg efter min storebror, da jeg gik i 1. klasse, og uden den havde jeg nok ikke fået lært at læse, og så var jeg jo gået glip af alle mine andre læseoplevelser!
  Bogen blev godkendt af Københavns Skoledirektion i 1909, og selv om der er brugt gammeldags retskrivning, har den sikkert været hypermoderne i 1953, da jeg fik den - i hvert fald må min dansklærer have syntes det!
  Her er fx den gribende tekst, der skulle få i til at fæstne sig urokkeligt i mit hoved:
  Vi faar fri
  lidt før Klokken ti;
  saa skal vi en Tur paa Isen;
  men Emil maa passe Grisen.
  Hi, hi, hi!
  Han faar ikke fri!

  Så sad i'et også usvigeligt sikkert!

  Du får ikke min mail, men du kan bare sende præmien til din søøøde far

  SvarSlet
 7. Den bedste bog jeg har fået i gave er helt sikkert "Kaninbjerget" af Richard Adams. Min mor læste den højt for mig da jeg var lille, og for et par år siden fandt hun endelig en version magen til den, vi havde lånt på biblioteket for mange år siden. Jeg fik den så i julegave, og tror jeg har læst den mindst 10 gange siden. Det er en skøn historie som jeg holder meget af :)
  Min mail: annemarienielsen@jubii.dk

  SvarSlet
 8. Den bedste bog jeg har fået var darkfever af karen marie moning. Jeg fik den af min mor og jeg har været besat af den lige siden! Den slog virkelig benene væk under mig og jeg ved ikke om jeg havde læst den hvis ikke jeg havde fået den. Så det er nok en af de bedste gaver der har givet mig kærligheden til en helt bestemt serie :)
  Min mail er samhain4000@gmail.com

  SvarSlet