onsdag den 1. februar 2017

Januar wrap-up

Januar wrap-up

Så er årets første måned gået. Hvor blev den lige af? Jeg synes godt nok at dagene har en tendens til at overlappe hinanden og flyde sammen. Arbejde, hente Iris, hygge, spise, bade, sove - forfra. Det er ikke en klage, blot en konstatering. Jeg nyder virkelig meget at have fri om fredagen, så jeg stadig kan nå at få læst, bare en smule i hvert fald. Det er der ikke meget tid til de andre dage. Grunden til at jeg har fået læst så meget som har i januar, er primært at jeg lige har holdt en uges ferie - Iris har stadig været i dagpleje, så derfor har jeg haft en del tid til at få læst og jeg føler faktisk ikke rigtig at jeg har lavet andet - dejligt!


Det er i alt blevet til 28 bøger - 5082 sider! Det er jeg egentlig pænt godt tilfreds med! Ud af de 28 bøger er 6 af dem lektørbøger.

De læste bøger:
Oliver Jeffers; A Child of Books
C. J. Redwine; Skyggernes dronning (læs anmeldelse her)
Bardur Oskarsson; Kampen om det gode græs (lektør)
Bonnie Grubman; Kaninen, der så gerne ville flyve (lektør)
Mette Sejrbo; Varulvens forbandelse (læs anmeldelse her)
Benni Bødker; Vampyrfesten
Tyra Teodora Tronstad; Det her bliver pinligt uanset hvad (læs anmeldelse her)
Neil Gaiman; Odd og frostjætterne
Laure Eve; The Graces (læs anmeldelse her)
Cassandra Clare; Bronzenøglen (læs anmeldelse her)
Marini; Skorpionen 1-6
Kobi Yamada; What do you do with a problem
Sylvain Reynard; Gabriels inferno
Melissa Grey; Skyggetimen
Benni Bødker; Blodet er liv
Frances Hardinge; Løgnens træ
Nick Clausen; Mareridt og myrekryb #2
Arwen Elys Dayton; Den mørke sandhed
Tony Ross; Ged i den (lektør)
Marianna Coppo; Petra (lektør)
Siri Melchior; Storemyr og Lillemyr - Bjerget i skoven
Siri Melchior; Storemyr og Lillemyr - Rejsen til havet
Veronica Roth; Dødens mærker

Månedens bedste bog:
Det må være "Dødens mærker" af Veronica Roth. Historien, karaktererne og selve univers tog mig simpelthen med storm. Fantastisk spændende og interessant læsning.

Månedens dårligste bog:
Jeg har valgt "Gabriels inferno" her og jeg ved godt at jeg ikke har offentliggjort min anmeldelse af den endnu, så jeg vil ikke skrive for meget her, men vil dog sige at det ikke er selve historien der er noget galt med, men nærmere de mange stave/slåfejl samt manglende ord, der trækker den gevaldigt ned.

Månedens længste bog:
Igen "Gabriels inferno" der med sine 667 sider er den længste bog jeg har læst - for jeg gav ikke op!

Månedens korteste bog:
"Ged i den" af Tony Ross er med sine 24 sider den korteste bog jeg har læst. Hvis jeg skal vælge en der ikke er en lektørbog, er det Skorpion tegneserierne, på 48 sider hver.

Månedens mest overraskende bog:
Det må uden tvivl blive "The Graces"! Jeg var slet ikke klar over hvor underlig, finurlig og spændende læsning jeg gik ind til da jeg begyndte på den, men jeg blev overrasket! På den gode måde!

Hvad vil jeg læse i februar?
Jeg skal til København på fredag - vi skal køre frem og tilbage, så jeg håber at jeg kan bruge køreturen, medmindre jeg bliver sat til at køre, til at læse Nicola Yoon "Solen er også en stjerne" som jeg har fået fra Forlaget Carlsen. "Sværd af glas" af Victoria Aveyard, bind nummer to i "Rød dronning"-serien håber jeg også meget på at få læst. "Råddenskab" af Siri Pettersen også. "Toner i natten" af Jojo Moyes har jeg vist efterhånden nævnt et par gange, mon ikke jeg skulle tage at få den læst?

Hvad vil I læse i februar?

2 kommentarer:

 1. Jeg er SÅ imponeret :)

  Jeg er lidt fristet af The Graces - synes folk i det hele taget siger pæne ting om den bog.


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
 2. Jeg bliver ved med at blive imponeret over hvor mange bøger du får læst dig igennem, men mange af dem er trods alt også korte børnebøger, but still ;)

  SvarSlet