fredag den 2. november 2018

Mine venner [Anmeldereksemplar]

Mine venner [Anmeldereksemplar fra Forlaget Fortæl]

For noget tid siden blev jeg kontaktet af Forlaget Fortæl, der ville høre om jeg var interesseret i at prøve deres koncept af, mod at jeg omtalte dem på bloggen. Jeg tænkte over det i lidt tid, for jeg var lidt i tvivl om hvem jeg skulle lave bogen til. For selvom jeg selv var kæmpe fan af venindebøger som barn, havde jeg aldrig nok veninder til at få en bog udfyldt. Jeg ville gerne at det færdige resultat rent faktisk blev givet til en, som ville blive glad for det. Jeg har en meget kær veninde, der har haft nogle svære tider, så jeg kom til den konklusion at hun skulle have bogen. En bog fyldt med kærlige ord og sjove minder fra hendes nærmeste veninder. Bogen kunne hun så tage frem på de dumme dage, og forhåbentlig mindes og smile over det som vi skrev deri. Jeg sagde derfor ja til at lave en bog. Min veninde fik bogen i går og hun blev meget glad og rørt over min betænksomhed.


En anden grund til at jeg lige skulle tænke over det inden jeg sagde ja, var om det var nemt at gå til. Alle spørgsmålene skal udfyldes på en hjemmeside, og jeg ved fra mig selv, at hvis det er for bøvlet, så får jeg det ikke gjort ordentligt. Jeg synes dog at Forlaget Fortæls hjemmeside er utrolig nem og intuitiv at gå til. Man opretter en bog og sender et link til dem man vil have skal skrive i bogen. Man sætter en deadline (der godt kan rykkes på) og så kan man ellers gå ind og svare når man har tid til det. Der er mange spørgsmål og man har kun x-antal tegn til hvert svar, så det er rart man kan gå til og fra. Jeg havde i hvert fald brug for tænkepause til nogle af spørgsmålene, men så kunne jeg svare på de "nemme" først og så bruge tid på de andre.


Når alle har svaret trykker man gem og send og så venter man ellers bare på at posten kommer med det flotte resultat. Og jeg er meget imponeret over kvaliteten af bogen. Det er hardcover med fin skrift på både forside og bagside. Der er simple, men flotte illustrationer til hver ven der har skrevet og undervejs er der også fine citater om venskab. Alle spørgsmålene er sat pænt og overskueligt op og der er forskellige citater der er fremhævet. Alt i alt et meget gennemført og lækkert design. Det er helt sikkert en bog, som man kan nyde igen og igen. Bagerst i bogen er der også blanke sider til enten nye venner eller de venner man ikke kunne komme i kontakt med. Det synes jeg er rigtig fint - fx kunne det jo godt være jeg havde glemt nogen til den bog jeg lavede, men så kan min veninde selv spørge dem og få dem til at skrive deri.


Alt i alt må jeg sige at jeg er glad for at sagde ja til at lave en bog. Ikke alene fordi jeg kunne se hvor glad min veninde blev for bogen, men også fordi jeg er virkelig glad for resultatet. Det er helt klart noget jeg skal huske på, næste gang der kommer en lejlighed hvor sådan noget kunne bruges.

Hvis du står og mangler en god gave til en nær veninde, kan denne vennebog varmt anbefales. Det er nemt at gå til, overskueligt og med et utrolig flot resultat!

Jeg siger mange tak fordi jeg måtte få lov til at lave en vennebog og gøre en kær veninde glad!


Læs mere om vennebogen på forlagets hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar