søndag den 15. januar 2017

Søndags sandheder #1: Funko Pop

Søndags sandheder #1: Funko Pop

Sidste søndag skrev jeg om at jeg ville begynde at fortælle sandheder om mig selv om søndagen, her er første sandhed. Jeg tænkte at jeg ville starte lidt blidt ud, med noget, I nok har gættet jer til, ud fra tidligere billeder. Nemlig at jeg er ret pjattet med Funko Pop figurer!! Som i, at det nok har taget lidt overhånd ... hm, venter jeg på flere der først udkommer i slutningen af januar? Nej, slet ikke ...

De første jeg købte var Wall-E og Eve. Jeg elsker "Wall-E" filmen! Jeg har flere andre figurer med ham og endda også en Lego-udgave. En plakat som jeg fik i fødselsdagsgave hænger også inde på væggen på biblioteket. Jo, jeg kan godt lide ham. Jeg synes filmen var fantastisk - at man kan lave en tegnefilm hvor der ikke er nogen der siger noget det første lange stykke tid (mener det er over 30 minutter der går), men hvor man ikke er tvivl om hvad karaktererne siger og mener - det er fedt.


Det er nok heller ikke nogen hemmelighed at jeg godt kan lide Disney. Derfor måtte den næste figur jeg købte være Olaf fra "Frozen". Det er også en film jeg holder meget af, fordi den er meget traditionel Disney - en skurk der skal overvindes, gode sange og dejlige karakterer, som man hurtigt holder af."Skønheden og udyret" er også en af mine yndlingsfilm. Jeg så et billede på nettet engang af en der havde en rigtig Chip-kop (altså koppen fra filmen), men jeg har desværre ikke kunne finde nogen steder hvor jeg kunne købe den - så jeg må nøjes med den lille udgave her. Jeg glæder mig rigtig meget til at se den nye indspilning når den kommer til marts - det bliver forhåbentlig fortryllende!

Jeg synes det er rigtig hyggeligt at "pynte" mine bogreoler med disse figurer og jeg kunne virkelig blive ved med at købe og købe, men jeg forsøger dog at beherske mig. Sådan, nogenlunde i hvert fald. Det er vel ok at have lidt svagheder, ikke?

De sidste to jeg har købt er dog ikke Disney, men fra Harry Potter-universet. Jeg var inde og se "Fantastic Beast and Where to find them" i efteråret og jeg måtte jo bare have en niffler! Jeg har ikke fået fat i Newt, men håber da en dag at han kan holde Tina og niffleren med selskab.Det var det jeg ville fortælle i dag - der flere sandheder næste søndag!

3 kommentarer:

 1. Du har efterhånden også fået samlet dig en del? Er det billeder af alle dem du har, eller gemmer der sig flere du ikke lige har fået afbilledet? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har en Minion inde på job, samt Anna og Elsa i lille udgave, og Udyret som jeg ikke har fotograferet her, men ellers skulle de gerne være med alle sammen :)

   Slet
 2. De er altså såååå fine! Jeg er også vild med de figurer :D

  Jeg så Chip-koppen i Disney Store i Kbh her i december - så den kan fås!

  SvarSlet