mandag den 10. marts 2014

Julie Cross; Fanget i fortiden


Julie Cross; Fanget i fortiden (Tempest, #1)

Jackson er en helt almindelig fyr på 19 år. Han går på college og har en kæreste, Holly, venner og et fritidsjob som frivillig. Derudover kan han rejse tilbage i tiden. Han ændrer ikke tidens gang ved at gøre det - det er kun sjov. Indtil den dag hvor to fremmede bryder ind hos Holly, mens Jackson er der, og han kan ikke nå at gøre noget før de har skudt hende. Det øjeblik rejser han tilbage i tiden - men denne gang er det hele anderledes ... for han er rejst 2 år tilbage - og kan ikke komme frem i tiden igen!

Nu følger nogle hæsblæsende dage med forsøg på at komme "hjem" til 2009, men det ender altid galt. Jackson forsøger også at rejse tilbage i tiden, og han kommer flere gange tilbage til forskellige tidspunkter mens han tvillingesøster stadig var i live.

Jackson bliver anholdt for at have falske dokumenter (selvom de jo er ægte nok, bare udstedt to år ude i fremtiden) og må endelig konfrontere sin far, der selv gemmer på en del hemmeligheder, der får store konsekvenser for Jackson.

Da Jackson endelig er ved at finde sig til rette i sit to-år-yngre jeg - han har endda mødt og forelsket sig i Holly (igen) - dukker de to fremmede op igen og truer med at dræbe ham.

I sin tid i sit yngre-jeg, lærer Jackson en masse ting om sin familie samt meget mere om hans evner til at rejse i tiden - han finder ud af at han bestemt ikke er den eneste der kan dette, men at ikke alle med denne evne er lige gode.

Da han endelig finder hjem til 2009, er farerne langt fra drevet over, og Jackson har nu mere at tabe end nogensinde før!

Bogen er spændende og fængende fra første side og jeg har læst den på en eftermiddag. Den er velskrevet og hver gang man har læst et kapitel har man lyst til mere. Historien er på en eller anden måde meget original, dreng kan rejse i tiden, har fjender som vil dræbe ham i forskellige tider, mens han skal forsøge at redde de personer han elsker. Men ikke desto mindre er det virkelig godt fundet på!

Jeg glæder mig meget til næste bind i serien, og håber på at blive ligeså godt underholdt som jeg blev i denne!

Fakta:
Forlag: Tellerup
Udgivet i 2014
Original titel: Tempest
453 sider

Ingen kommentarer:

Send en kommentar