tirsdag den 4. marts 2014

Julie Kenner; Slip mig fri


Julie Kenner; Slip mig fri (Stark-trilogien, #1)

Nikki Fairchild er flyttet til L.A. for at starte et nyt liv - væk fra sin mor, væk fra studierne og væk fra minderne om hendes søster.

Hun er blevet slæbt med til en fernisering af en berømt kunsters værker, som er meget erotiske, af sin nye chef. Ikke for at se på billeder, men fordi hun skal være blikfag for hans forretning og derved lokke kunder til - nærmere bestemt én kunde: Damien Stark. Det lykkedes at få Stark med til et møde hvor de skal præsentere deres nyeste produkt, men Stark vil mere end det - han vil have Nikki!

Nikki har været skønhedskonkurrencedeltager som ung og ved netop en af disse konkurrencer har hun mødt Damien, og dette møde har hun ikke glemt - og det har han heller ikke.

De indleder et lidenskabeligt forhold, men hvis de hemmeligheder som Nikki gemmer på ser dagens lys, frygter hun at hun vil miste Damien. Da Nikkis søster begik selvmord gik Nikki gennem nogle svære perioder, der har sat sine spor - både fysisk og psykisk, men da Damien kommer med et tilbud hun har svært ved at sige nej til, bliver hendes hemmeligheder tvunget op til overfladen. Hun skal nemlig stå model for ham og bliver derved presset til det yderste af hvad hendes selvkontrol kan klare. Damien lærer hendes hemmeligheder at kende, tja, lad os bare sige at han ikke løber væk.

Nikki er dog ikke den eneste der gemmer på noget og jo mere hende og Damien indvoldveer sig med hinanden, jo flere ting dukker der op til overfladen der kan ødelægge deres forhold.

Jeg glæder mig til næste bind og til at se om Nikki og Damien kan ridde stormen af - for det lader bestemt til at det trækker op. Der bliver givet hentydning til at de skelletter som Damien har i skabet, ingen ende vil tage og at Nikki kun lige har ridset i den pæne overflade.

Til dem der var vilde med Fifty Shades er her en værdig efterfølger!

Fakta:
Forlag: Politikens Forlag
Udgivet i 2013
Original titel: Release Me
344 sider

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar