søndag den 2. marts 2014

David Levithan; Hver dag


David Levithan; Hver dag

"Hver dag" er en anderledes kærlighedshistorie. Hovedpersonen A skifter nemlig krop hver dag ved midnat. Han skal så forsøge at leve som denne person i et enkelt døgn, inden han skal videre til den næste krop. Sådan har han levet hele sit liv, og er vant til det. Indtil han vågner i kroppen på Justin. For Justin har en kæreste - en kæreste som A forelsker sig i.

Efter at have forladt Justins krop, bliver A ved med at forsøge at vende tilbage til Rhiannon - ligemeget hvilken krop han er i.

Han fortæller hende sandheden og de forsøger at indlede et forhold, men hvordan kan man have et forhold til en som skifter krop hver dag? Selvom A forsøger at forsikre Rhiannon om at han altid er den samme indvendig har hun svært ved det - især når A er pige eller ekstrem fed.

A finder dog ud af, at han på en eller anden måde kan forblive i den samme krop, men han har stadig sine kvaler. For hvad sker der med personligheden hos den krop han overtaget hvis han bliver der og ikke skifter efter et døgn?

En spøjs og sød historie om kærlighed og om ikke at give op, men finde mening med sin tilværelse - både på godt og ondt.

Fakta:
Forlag: Gyldendal
Udgivet i 2013
Original titel: Every day
336 sider

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar