tirsdag den 4. marts 2014

Tara Sue Me; Dominanten


Tara Sue Me; Dominanten (The Submissive, #2)

Jeg troede egentlig at dette bind ville forsætte historien om Abby og Nathaniel, men nej. Bind to i denne serie indeholder samme handling som bind et, bortset fra at vi i denne bog ser det hele fra Nathaniels synsvinkel - hvilket egentlig er meget interessant.

Vi starter samme - som i bind et - med Nathaniel der læser Abbys "ansøgning" om at blive hans underkastede og vælger at kalde hende til samtale, selvom han diskuterer vældig med sig selv om det nu er en god ide, fordi han har holdt øje med hende i en del år og føler at hun er den ting der mangler i hans liv.

Problematikken er så om han tror han kan have et almindeligt forhold med en kvinde som han inderst inde godt ved at han er forelsket i.

Abby indvilger, som vi ved, i at blive Nathaniels underkastede og de opbygger et forhold - dog med en del andre regler end Nathaniel er vant til. Han indfører reglen om at de ikke må kysse - mest fordi han tror det kan forhindre ham i at blive endnu mere forelsket i Abby og reglen om et stopord, der vil sætte en stopper for hele deres forhold.

Som vi ved, siger Abby jo stopordet og Nathaniels verden styrter i sammen, indtil han får snakket med sin mentor og nogle psykiatere, om de problemer han har. Han ydmyger sig selv til Jacksons forlovelsesfest ved at bede Abby om ikke at forlade ham.

Man får virkelig en bedre synsvinkel på tingene ved at læse det fra Nathaniels side, for der kommer en del tanker og følelser i spil, som man ikke så i bind et.

Jeg glæder mig til tredje bind, som vist nok hedder "The Training" - som jeg går ud fra handler om hvordan vores kære elskede kan opbygge et forhold der kan rumme det hele.

Fakta:
Forlag: People's Press
Udgivet i 2013
Original titel: The Dominant
384 sider

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar