mandag den 17. marts 2014

Trinity Faegen; De fortabte sjæle


Trinity Faegen; De fortabte sjæle (Djævlens Pagt, #1)

Sasha er en ung pige der forgæves søger efter sin fars morder. Hun er på vej til at blive medlem af Ravnene, som hun er blevet lovet har de svar hun søger, men istedet for at hjælpe hende - stener de hende! Mystiske fremmede redder hende, men hun husker intet om dette da hun vågner efterladt og alene.

Hendes mor bliver udvist til Rusland og hun lærer sandheden om hendes far og hans død - han var CIA og hans død var bestemt ikke et uheld. Da Sasha ikke kan følge med sin mor, bliver hun indkvarteret hos sin faster og onkel, men det er bestemt ingen dans på roser. Sashas faster hader hende for et godt ord, og det samme gør en af hendes fætre.

På sin første skitur bliver Sasha efterladt af føromtalte fætter, og hun befinder sig nu helt alene på et bjerg uden at have den mindste skierfaring. Heldigvis dukker Jax op og redder hende - hvilket hun hurtigt bliver klar over ikke er første gang. Med hvad er han - og er han god eller ond, eller lidt af begge dele?

Sasha hvirvles nu ind i nye farer, der er folk ude på at slå hende ihjel pga. det hun er og andre er sat på jorden for at forsøge at beskytte hende. Langsomt går det op for Sasha hvad hun er havet i, men da hendes mor beder hende komme til Rusland, må Sasha træffe et altafgørende valg for hvordan hendes liv skal være fremover - og for al evighed.

Dette er en rigtig spændende ungdomsbog, om religion, tro, kærlighed, håb og krig. Den er et udmærket supplement til alle de bøger om vampyrer og varulve, da det stadig er en (dark)fantasy bog er der ikke sparet på det overnaturlige. Den er velskrevet og sjov og jeg var fanget fra første side. For det er bestemt ikke småting af valg som Sasha står overfor.

Fakta:
Forlag: Tellerup
Udgivet i 2013
Original titel: The Redemption of Ajax (The Mephisto Covenant, #1)
479 sider

Ingen kommentarer:

Send en kommentar