lørdag den 27. september 2014

Bogbloggertræf i Aalborg


I dag var så dagen hvor #bogbloggertræf skulle stå i Aalborg!

Omkring 24 bogbloggere var mødt op til træf, hvor snakken gik om bøger, det at blogge og meget mere. Det var ikke alt snak - vi havde sandelig også fint besøg! Først af Nanna Foss, der fortalte om hendes bog Spektrum, der er første del i Leoniderne, der udkommer lige om snart. Søde Nanna havde også en gave med til os alle - nemlig en udgave af bogen!Hvor heldig har man lige lov til at være?! Så behøver jeg ikke vente i spænding på den på biblioteket. Nu kan jeg læse den før (stort set) alle andre - og jeg glæder mig meget til at komme i gang! Nanna afslørede også at der er planlagt 9 bind, så der bliver noget at gå i gang med når de andre kommer.

Efter en sjov omgang gæt og grimasser - selvfølgelig med bogtitler, havde arrangørerne bagt kage, men især Rikkes kage fik stor opmærksomhed. Det med god grund - tjek den lige ud! Så flot og den smagte godt.Det var lige i bogbloggertræf-ånden! Godt arbejde - er dybt imponeret!

Mens kagen blev indtaget fik vi igen fint besøg, denne gang af Christina Bonde, der har bl.a. har skrevet serien Nattens Sanger, hvor de to første bind er anmeldt her på bloggen. Hun fortalte om det at være forfatter og hvor meget hun brugte os bogbloggere. Det var et godt samtaleemne og der blevet snakket og diskuteret livligt. Vi fik også mulighed for at købe hendes bøger - det kunne jeg ikke stå for, så skulle da lige have serien med hjem, endda i signeret udgave!
Efter besøget skulle vi lege! Arrangørerne havde lavet fire sjove leget om bøger. Vi skulle gå med bøger på hovedet, sætte serier i rigtig rækkefølge, lægge et puslespil og gætte eventyrtitler ud fra forsider hvor titlen var fjernet. Det var rigtig sjovt - især fordi mit hold vandt!! Vi vandt en billet til bogforum til november, men måtte give min væk da jeg er i Disneyland den weekend. Så det må blive næste år jeg kommer afsted.

Et tåreværdet farvel, blev dog lidt formidlet af den meget flotte bookie bag som arrangørerne havde fået diverse forlag til at sponsorere!

Posen til venstre er bookie bag - posen til højre var også en gave, fra forlaget Lindhardt & Ringhof.

Se lige alle de fine bøger! Uha, min mand bliver så glad for mig, godt jeg har mit eget lille bibliotek! Der var noget for enhver smag og der blev byttet indbyrdes, hvis andre havde noget der var mere interessant.
 


Alt i alt var det en virkelig hyggelig dag! Det var sjovt at få ansigt på nogle af de andre blogs jeg selv følger, og høre deres meninger om bøger og det at være blogger. Jeg vil glæde mig meget til at gå i gang med nogle af alle de dejlige bøger vi har fået, der skal nok komme anmeldelser af dem herinde.

God weekend!

Indhold af bookie bag:

Rosenkilde & Bahnhof:
Ole Clifford; Katharerne
Garth Nix; Sabriel
Åsa Hellberg; Sonjas sidste vilje

Turbine:
Annelies Verbeke; At redde fisk
John Banville; Uendelighederne

Modtryk:
Kristina Ohlsson; Tusindfryd

SkriveForlaget:
Fenella Leisner; Ugler & Ild

Saxo:
Maja Falk; DrømmeSyn

Gads Forlag:
Jan-Philipp Sendker; At høre hjertet slå

Mellemgaard:
Bo Østlund; Den dag regnbuen blev grå

Jentas:
Chris Carter; Dødsshowet

Forlaget 7:
Ken Brerup: Korgon - det magiske sværd

Gave fra Lindhardt & Ringhoff:
Siri Hustved; Den flammende verden
Anna Gavalda; Billie

Nanna Foss; Spektrum (på Forlaget Tellerup)

Købt på dagen:

Christina Bonde; Nattens Sanger 1-3 (på Forlaget Mellemgaard)

Tusind tak til arrangørerne:
Rikke
Karin
Irene
Simone

Og tak til de andre deltagere:
Kathrine, Stine, Astrid, Tanja, Nena, Mette, Birgitte, Sidsel, Mia, Sabina, Anne, Michelle, Gitte, Iben, Rikke M, Rikke S, Louise og Susanne 

10 kommentarer:

 1. Hei! du har glemt at linke til mig sveske, snøøøft!
  Tak for en skøn dag! vi ses snart:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal nok få sat dig og de andre deltagere på også søde :)

   Slet
 2. Hov - jeg ved ikke lige om min kommentar gik igennem, sender lige igen :D
  Så fin og hyggelig en dag! Ærgerligt, at vi ikke fik talt mere sammen, men der var jo også så mange mennesker og indtryk at håndtere på en gang! :D Håber vi kan sludre lidt en anden gang :)!

  SvarSlet
 3. Det var super hyggeligt at møde dig og være på hold sammen, det gik jo super godt ! Go team:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi må huske at komme allesammen igen næste gang.. så teamer vi op og indtager 1. pladsen igen;)

   Slet
  2. Yiarh! Vi gav den gas - næste gang vil jeg bare gerne selv kunne bruge min præmie :)

   Slet
 4. Det var virkelig en dejlig dag. Og tak for hjælp til udprintning af togbillet. Det var virkeligt skønt. Vi må få snakket lidt mere sammen en anden gang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt - er glad for at jeg kunne hjælpe :) Ja det må vi helt sikkert!

   Slet
 5. Du var så mega sej til at gå med bøger på hovedet!
  Det var rigtig hyggeligt at du havde lyst til at være med, selvom jeg ikke helt fik talt med dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, jeg tror at mine hårnåle var til hjælp, men tak :) vil helt klart gerne deltage hvis I holder noget en anden gang :)

   Slet