mandag den 8. september 2014

Teri Terry; Splittet


Teri Terry; Splittet (Slated, #2)

Kyla burde ikke kunne huske noget, fra før hun blev Slettet, men flere og flere skræmmende minder dukker op, og hun begynder at tvivle på, hvem hun virkelig er.

Har hun været med i en oprørsbevægelse? Har hun deltaget i angreb mod "Lorderne", som overvåger befolkningen og holder landet i et jerngreb? Eller er hun en ganske anden?

Kyle føler, hun lever i en verden af løgne og hemmeligheder, og der er ingen, hun tør stole på. Slet ikke systemet, som hævder, at hendes bedste ven og kæreste Ben, er død. Men er han nu også det?

Da Kyla konfronteres med en tiltrækkende og farlig skikkelse fra sin fortid, hvirvles hun ind i voldsomme begivenheder, som tvinger hende til at besluttet sig for, hvem hun vil være.

Kyla har lige overfaldet Wayne. Er han død? Dødende? Hvordan kunne hun det? Som Slettet burde hun ikke kun udføre voldlige handlinger uden at besvime. Men med denne handling har hun udløst nogle af sine inderste minder. Hun er ikke kun Kyla. Hun er også Regn. Men er hun også Lucy?

Kyla er forvirret, det bliver mere og mere besværligt for hende at leve sit liv normalt og efter at Ben er væk er hun mere sårbar end før. Samtidig konfronteres hun med Nico. Nico med de blå øjne, hun er ret sikker på har en sammenhæng med de smertefulde minder om en smadret venstrehånd. Men hvordan hænger det sammen? Hun vil gerne hjælpe ham, men på den anden side skræmmer han virkelig meget.

Hun bliver præsenteret for sit gamle team, et team der er trænet til at dræbe Lordere og skabe kaos. I blandt dem, er Katran, som også er med i Kylas drømme. Men den Katran hun drømmer om er ikke den samme som den han er i virkeligheden - hvad er der sket siden han har ændret sig? Eller er det i virkeligheden Kyla der har ændret sig?

Samtidig er der Cam, som er flyttet ind overfor og som så gerne vil hjælpe Kyla, men tør hun blande flere ind i sit kaotiske liv? Og er Cam i virkeligheden den han giver sig ud for at være?

Der bliver stillet mange flere spørgsmål end vi får svar i denne bog. Den er stadig vildt spændende og meget svær at lægge fra sig når først man er begyndt, men dog stadig også mere og mere forvirrende. For vi har kun de puslespilsbrikker Kyla selv har, og det er ikke mange i forhold til hvor stort et puslespil vi  er ved at lægge. Er spændt på sidste bog og om vi mon får bundet sløjfer på alle trådene vi holder styr på.

Fakta:
Forlag: Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Original titel: Fractured
Udgivet i: 2013
Antal sider: 299

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar