onsdag den 10. september 2014

Teri Terry; Knust

Teri Terry; Knust (Slated, #3)

Kylas hukommelse blev slettet og hendes minder nulstillet. Hendes fortid var væk. Eller burde være det...

I tredje og afsluttende del af SLETTET-trilogien sætter Kyla alt ind på at finde sine rødder og sin rigtige mor for på den måde at afdække sin dramatiske historie og sin identitet.

Men samfundets undertrykkere - Lorderne - er i hælene på hende, og hun må flygte over hals og hoved hjulpet af mennesker, som hun tror, hun kan stole på - men kan hun nu også det?

Kyla har fundet sig mor! Sin rigtige mor og Aiden har hjulpet med at sørge for at Kyla kommer frem til hende, men først skal hun igennem en forvandling. For det er ikke sikkert for hende at færdes ude i offentligheden, da alle er på jagt efter hende.

Hendes mor, Stella, er på ingen måde som hun havde forestillet sig, og Stella bliver slemt skuffet da hun opdager at Kyla kun husker ting om sin far. Stella driver et hjem for unge piger, som hun for alt i verden forsøger at beskytte, da hun ikke vil opleve tabet af en datter igen. Kyla bliver venner med pigerne og de hjælper hende til rette i en fremmed by. Hun skal søge arbejde og kommer i praktik i den skole som hun gik på inden hun forsvandt. Det er tydeligt at se at det har sat sine spor i byen og hos lærerne. Kyla drages af bjergene og at være i det fri, selvom det ikke huer hendes mor.

Da en af Stellas nye veninder, Madison, bliver taget af Lorderne, ved Kyla at hendes dage hos Stella er talte, samtidig falder hun over grusomme beviser på Lordernes magt. Kyla stikker af, men stadig med flere spørgsmål en svar, søger hun igen tilflugt hos Aiden der glædeligt hjælper hende. Han har sågar en overraskelse til Kyla, en som får tragiske konsekvenser for dem alle.

Langsomt begynder sandheden at gå op for Kyla, og da alt håb synes ude, finder hun sin biologiske familie, selvom der ikke er meget tilbage af den og sammen med Aiden og resten af MIA tager de kampen op mod Lorderne og håber på sejr!

Jeg må sige at dette sidste bind i serien bestemt ikke skuffer! Jeg kunne ikke lægge den fra mig, måtte simpelthen vide hvad der ville ske og om alle dem Kyla holder af vil overleve. Et af de store spørgsmål, var om hun fik Ben igen! Vil ikke afsløre noget, men spændende og nervepirrende er det! Det er en fantastisk interessant fremtidsvision der bliver fremlagt i bogen, samtidig med at man følger en ung piges kaotiske følelser, både mht. drenge og kærlighed, men også til sin egen identitet. Læs dem - du vil ikke fortryde!

Fakta:
Forlag: Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Original titel: Shattered
Udgivet i: 2014
Antal sider: 285

Ingen kommentarer:

Send en kommentar