søndag den 9. april 2017

Søndags sandheder #13: Tidspres

Søndags sandheder #13: Tidspres

De sidste to-tre uger har været lidt pressede. Jeg har haft meget travlt på arbejde - der har været en masse nye ting der skulle læres, sættes op, skrives, revideres osv.

Mit arbejde har fået ny hjemmeside - ved ikke om I har lagt mærke til det, men den er faktisk blevet rigtig fin. Jeg har ikke lavet indhold til den før, men det skulle jeg til med det nye system. Det kræver jo lige lidt tilvænning at skulle lære hvordan sådan noget fungerer - især fordi systemet ikke var helt færdigt endnu. Så nogle ting virkede en dag, men ikke den næste. En dag skulle vi gøre sådan, dagen efter skulle vi gøre noget andet. Det var til tider lidt frustrerende, men nu er vi (forhåbentlig) ovre det meste og klar til at komme rigtig i gang med at arbejde med den.

Med den nye hjemmeside, kom der også behovet for nyt indhold. Dette indhold skulle jo skrives, redigeres, findes billeder til, lægges på og redigeres. Der skulle læses korrektur, flyttes rundt på sider, afsnit og billeder. Så jo, tiden var fyldt med opgaver. Derudover var der jo også lige den daglige opdatering af vores sociale medier - som vi heldigvis er flere om at lave, men stadigvæk.

Samtidig med det, skulle vi også have nyt bibliotekssystem. Som i, helt nyt. Virkelig nyt. Jeg må indrømme at det ikke er så farligt som jeg havde troet, selvom der dog er arbejdsgange jeg synes var nemmere i det gamle. Dette bibliotekssystem skulle jo selvfølgelig også snakke sammen med den nye hjemmeside og vores sorteringssystem. Hvilket ikke var sådan lige til.

Jeg ved ikke om I har fået set "Historien om Danmark", men det tema kører vi også på biblioteket. Der er en temaside på vores hjemmeside der også omhandler disse historier - det indhold skulle også mere eller mindre laves fra bunden. Heldigvis har kollegaer lavet det meste, så det skulle "bare" lægges på, men ja, sådan noget tager stadig tid.

Slutteligt havde jeg også lige et unge projekt til Ordkraft der skulle gøres færdigt og klar til præsentation - hvilket godt kan være lidt svært, når ikke alle indsender materialerne i lige god tid. Et lille suk herfra.

Når jeg så kom hjem fra arbejde, er der jo lige et hus der skal "passes", tøj der skal vaskes, hundehår der skal støvsuges, en Iris der skal underholdes og aktiveres, en mand der også gerne skulle have lidt opmærksomhed og nogle bøger der skal læses. Jeg har godt kunne mærke at min energi til at læse har været lille og jeg frygter lidt for denne måneds læsetal, da jeg, indtil videre, kun har læst 2 bøger!!

Jeg håber at presset letter lidt, for jeg savner at læse, men når man er træt og knap nok kan holde sig vågen om aftenen, er det lidt svært. Et lille suk herfra igen. Jeg kunne godt ønske mig flere timer i døgnet - hvor køber man det henne?

Nu vil jeg læse lidt - for Iris sover, og det skal udnyttes!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar