fredag den 10. marts 2017

500!!

500!!

Da jeg startede med at blogge, for snart 4 år siden, havde jeg ikke forestillet mig at jeg nogensinde skulle nå 500 indlæg. Det var en umulighed. En drøm. Et total urealistisk mål.


Det mål er nu nået! 

Da jeg for en månedstid siden opdagede at jeg nærmede mig de 500 indlæg, kunne jeg først ikke tro mine egne øjne. Havde jeg virkelig skrevet så mange indlæg? Det kunne jeg slet ikke tro. Jeg kiggede så listen med indlæg igennem, og kunne godt se, at jeg faktisk har skrevet rimelig mange. Virkelig mange. 500 indlæg. Vildt!

Både bloggen og jeg er vokset med årene og jeg elsker stadig at blogge og jeg vil fortsat forsøge at tage mig tiden at både at læse og skrive indlæg. Det er min måde at koble af på. Slappe af og få et lille afbræk fra hverdagen.

Jeg vil gerne sige et stort tak til de forfattere der skriver og spørger om jeg vil anmelde bøger. Jeg vil gerne sige tak til de forlag der siger ja, når jeg skriver og efterspørger bøger. Og jeg vil gerne takke jer for at læse med!

Derfor skal I også forkæles med en lækker boggave. Jeg elsker "Off-Campus"-serien af Elle Kennedy! Den har det hele: drama, humor, følelser, hotte fyre og smukke piger! Jeg har virkelig nydt at læse de første bind og glæder mig meget til "Kamp til stregen"!

Jeg har derfor spurgt Flamingo om de havde lyst til at sponsorere en lille gave - så smut over på min Instagram profil (LineDalbro) der er der en fin konkurrence, som jeg håber I vil deltage i!


Igen - tusind tak for at I følger med - jeg glæder mig til at skrive endnu 500 indlæg!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar