onsdag den 16. november 2016

Bogforum!

Bogforum!

Da jeg fandt ud af at Patrick Ness kom til Bogforum var jeg først utrolig glad, og derefter meget ked af det. Jeg troede ikke det var muligt for mig at komme afsted i år på grund af Iris. Heldigvis flaskede det hele sig og jeg var afsted i fredags - og hvilken fredag!

Jeg havde egentlig ikke så mange ting på programmet, jeg synes det var utrolig svært at danne mig et overblik, men jeg havde dog noteret et par ting ned. Det vigtigste af det hele: interviewet med Patrick Ness! Men nu kommer jeg foran mig selv.

Jeg lagde ud med at møde Anika Eibe ved Tellerups stand hvor hun signerede sin bog "Er du okay, Marie?" - det er sjovt at få sat ansigt på de forfattere man har læst noget af. Derefter tullede jeg lidt rundt og forsøgte at danne mig et overblik over hvor de forskellige standede var - Bogforum er jo enormt! Så skulle Michella Rasmussen signerer sin bog "Stalker".

Herefter var det frokosttid, som blev indtaget mens Sarah Engell fortalte om "Hjertet er 1 organ" og om hvor voldsom ungdomslitteraturen må være - virkelig spændende! Hun kan bare det der og bogen er god.Jeg kom forbi de stande hvor jeg aftalt at jeg skulle afhente anmeldereksemplarer - så sparede de jo portoen - fik sagt hej til rigtig mange dejlige forfattere, andre forlagsfolk og ikke mindst en masse andre dejlige bogbloggere! Det er super fedt og jeg blev meget rørt og stolt, når folk kunne genkende bloggen når jeg nævnte den.

Så var det ved at være tid til Patrick Ness! Jeg havde teamet op med en kollega og vi skyndte os at få nogle gode pladser. Lad mig sige det rent ud - han er endnu mere fantastisk end jeg havde forestillet mig. Interviewet var spændende, han fortalte om arbejdet med "Monster", om filmen og om hvordan det var at være forfatter. Og han var bare på! Han var lynhurtig i replikken og jeg grinte flere gang.


Efterfølgende var det signeringstid og jeg havde medbragt min udgave af "Monster" da jeg synes det helt klart er den bedste bog (i hvert fald af dem jeg har læst).

Efter det hastede jeg ud til en taxa, for dagen var ikke slut endnu. Lovebooks havde nemlig inviteret mig til cocktail party sammen med nogle af bogbloggere og Audrey Carlan - forfatteren bare "Calendar Girl"-serien på en bar inde i byen.Audrey fortalte om hvad der havde inspireret hende til at begynde at skrive - "Fifty Shades of Grey". Hun fortalte også at hun havde fangirl'et for vildt over at have mødt E. L. James i en brandet! Hun fortalte hvor hurtigt hun skrev en "måned" - omkring 7 dage. Hun fortalte hvad hun arbejde på nu - en serie med veninden, Emily, der også var med. Hun fortalte mange sjove og spændende ting fra sit liv og hverdag og hun var imødekommende, smilende og i det hele taget virkelig fantastisk! Jeg hyggede mig utrolig meget den lille time jeg var der, inden jeg skulle med metroen ud til lufthavnen.

Der var goodie bags til os, indeholdende den nyeste (og sidste) af bøgerne, bolsjer og andre gode sager! (jeg mangler en creme og hårspray på mit billede, men kunne ikke have dem med hjem, da jeg ikke kunne have dem med på flyet)


Da jeg kom hjem omkring kl. 22:30 (flyet var selvfølgelig forsinket, det tror jeg bare at jeg skal vænne mig til!), var det med meget trætte fødder, et hoved fyldt med oplevelser og en kuffert fyldt med dejlige bøger!

Tak Bogforum, forfattere, forlag, bogbloggere og andet godtfolk jeg mødte - det var helt suveræn dag og jeg satser på at gentage succesen til næste år! Ses vi igen?

3 kommentarer:

  1. Dejligt, du kom afsted! Og tak for et skønt arrangement i fredags. Vi hyggede os simpelthen så meget, og var så glade for, du kunne nå det <3

    SvarSlet
  2. Dejligt at det lykkedes dig at komme afsted, OG at du havde en god oplevelse. :-) Det var også rigtigt hyggeligt at møde dig, at få sat ansigt på den blog man har fulgt. :-)

    SvarSlet
  3. Det var så hyggeligt i fredags, og det glæder mig, at du havde en god dag <3

    SvarSlet