tirsdag den 16. maj 2017

Anja Duna; Solsortens kald

Anja Duna; Solsortens kald

Beretning fra en fugl...

Og så tænker du nok: "Whaaaa?", men jo, den er god nok. Denne historie er beretningen om Solsorten, der flyver fra reden for at udføre en mission.

Denne mission skal dog vise sig at være både farlig og langtrukken. Først er solsorten ikke helt sikker på hvad missionen går ud på, men da den kommer til skade og bliver reddet af et menneske, kommer missionen langsomt til at stå tydeligere og tydeligere.

Solsorten skal ændre et liv. Få et andet væsen til at blive en bedre udgave af ham selv. Til at blive klogere på hvad det vil sige at være menneske - et godhjertet menneske der hjælper andre. For solsorten har brug for hjælp og mennesket træder til. Selvom andre ville være gået forbi og efterladt fuglen, påtager dette menneske sig ansvaret for en healingsprocess der kommer til at knytte fugl og menneske sammen, på trods af sproglige barriere forstår de to alligevel på en eller anden måde hinanden.

Det er med et tungt hjerte at solsorten en dag, endnu engang, flyver fra reden. Denne gang en menneskeskabt rede, men alligevel ligeså tryg som den dens mor havde bygget i træets grønne krone på en kraftig gren. Solsortens mission er fuldført og nu vender den hjem, klogere, visere og med mod på endnu en.

Tak til forfatteren for en interessant, anderledes og kærlig historie om at knytte bånd på tværs af verdener.

Fakta:
Forlag: Forlaget Skrivetid
Udgivet i: 2015
Antal sider: ca. 25 bogsider (læst som ebog)
4 ud af 5 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar