fredag den 29. december 2017

December wrap-up

December wrap-up

Så er det blevet tid til at sige farvel til årets sidste måned. Jeg gør status for hele mit læseår i et andet indlæg, dette er kun for december. For mit vedkommende har det være en utrolig dejlig december. Jeg har haft en masse fri, så der er blevet tid til at julehygge, pynte op, lave juledekorationer, købe julegaver og meget mere i et behageligt tempo og uden stress. Min mand og jeg har endda haft en kærestetur til København - bare for lige at komme lidt væk fra ting derhjemme - ikke at det går dårligt, men vi kender vist alle til at trænge til en smule luftforandring.

Der har også været tid til at læse en del dejlige bøger - 32 i alt, 4450 sider.

De læste bøger er:
Sidsel Sander Mittet; Stenløvens brøl (Krøniken om Morika, #3) (betalæser)
Maya Onodera; Stille daler sneen (lektør)
Dominik Rupp; Carlo & Kleo (lektør)
Ellen Holmboe; Og de onde lo
Line Leonhardt; Nelsons jul
Marie Skøjtt Jensen; Jul i Ribe
Andrezej Sapkowski; Det sidste ønske (Witcheren, #1)
Colleen Hoover; 9. november
Philip Pullman; La Belle Sauvage (Forestillinger om Støv, #1)
Karen Vad Brun; Familie tur-retur (lektør)
Julian Gough; En ordentlig mundfuld (lektør)
Sarah J. Maas; Et rige af tåge og vrede
Susanne Lind m.fl.; Vintereventyr
Nick Clausen; Mareridt & Myrekryb #3
Fabien Nury; Silas Corey - Aquila Komplottet, vol. 1
Fabien Nury; Silas Corey - Aquila Komplottet, vol. 2
Xavier Dorison; Lady Vivian Hastings, vol. 1
Mia Sheridan; Archers stemme
Alex Alice; Siegfried, vol. 2
Lorena Alvarez; Nightlights
King & Finch; Batman - Jeg er Gotham (lektør)
Hitch m.fl.; Justice League - Udslettelsesmaskinerne (lektør)
Andres H. Schmachtl; Tilde Æblekerne - Du er min største skat (lektør)
Nagabe; The Girl From the Other Side vol. 3

Månedens korteste bog:
Det er "Stille daler sneen ned" med sine 28 sider. Det er en lektørbog og en lidt trist en af slagsen.

Månedens længste bog:
Sarah J. Maas' "Et rige af tåge og vrede" er med sine 669 sider den absolut længste bog jeg har læst i december.

Månedens dårligste bog:
Jeg tror denne kategori skal omdøbes til næste gang jeg skal lave et wrap-up-indlæg, for det skurer så træls i mine øre. Jeg vil dog vælge "Det sidste ønske", da den - selvom det er en udmærket historie - bare ikke fangede mig.

Månedens mest overraskende bog:
Jeg vil vælge "9. november" her - for det er svært at leve op til en hype og hvis der er nogen forfattere der er blevet hypet i 2017, så må det være Colleen Hoover. For mig levede den dog bestemt op til mine forventninger.

Månedens bedste bog: 
Uden den mindste tvivl vil jeg sige "Et rige af tåge og vrede" - ja, jeg har også læst "Forestillinger om Støv", men den anden er bare så sublim god at, selvom Pullman er god, så er Maas bare bedre.

Jeg vil ikke skrive noget om hvad jeg håber at få læst i næste måned, for det er et helt nyt år og jeg har så mange bøger til at ligge, at selvom jeg gerne ville starte forfra, kommer det ikke til at ske. Jeg har mange hængepartier, jeg tror dog aldrig helt jeg kommer i bund med dem, men jeg vil arbejde på det.

3 kommentarer:

  1. Jeg vil ønske du og manden og familie, venner med flere et virkeligt skønt, spændende og vellæsende nytår:-)
    Sikke meget du har nået og oplevet i løbet af december, det er utroligt!
    Tak for året der gik og dine gode indlæg her på bloggen:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak og mange gange i lige måde! Tak fordi du læser med :)

      Slet
  2. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

    Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

    Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

    Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

    SvarSlet