onsdag den 13. september 2023

Fantasyfestival

Fantasyfestival 2023!

Lad os lige tage en snak mere om weekendens festival... bare fordi!

Jeg var faktisk med til den allerførste festival tilbage i 2015. Det var dengang det foregik i et konferencecenter lidt udenfor Esbjerg og hvor jeg stadig kan huske den enorme kø til Tamora Pierce. Der stod folk i flere timer for at få signeret hendes bøger. Jeg var også med året efter – også i centret.

Herefter gik der faktisk flere år inden jeg var med igen. Det var først i 2021 i at jeg var med igen – året efter corona og hvor man bare var glad for at kunne kramme og sige hej til alle de fantastiske mennesker der er med til messen.

I 2021 var jeg også jury til uddelingen af Året Danske Fantasy-pris – det samme var jeg i 2022. I år er jeg ikke med i juryen, men har været med i bogbloggerpanelet. Hvilket også har været spændende.

Jeg tror dog at året i år har lidt mere betydning end de sidste år. Ikke alene fordi jeg selv skal på scenen – for første gang – og snakke med to andre bogbloggere om netop at være bogblogger. Hvilket jeg glæder mig rigtig meget til.

Men, jeg har jo også fået æren af at være praktikant for Dansk Fantasy de sidste mange måneder – og derfor skal jeg også stå i standen i år! Det bliver en fest. Jeg glæder mig til at opleve både forfattere og gæster og al den kærlighed vi kan stable på benene til Dansk Fantasy. Jeg har nydt rigtig meget at hjælpe til, skrive tekster til blog og sociale medier.

Så, selvom jeg skrev på et tidspunkt at jeg er virkelig dårlig til at genkende folk og måske også lidt generet når jeg skal tale med nye mennesker, så tøv endelig ikke med at hive fat i mig og sige hej. At være på festival kræver en vis mentalitet, så jeg er nok godt smadret på søndag, men til gengæld er jeg sikker på at det bliver to virkelig fede, hyggelige og sjove dage.

Jeg håber at vi ses!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar