torsdag den 18. oktober 2018

J. L. Stricker; Markus' notesbog

J. L. Stricker; Markus' notesbog

Jeg har tidligere nævnt denne notesbog i min anmeldelse af "Cyprianus - Heksens bog". Det var dog svært for mig at danne mig et indtryk af hvordan notesbogen rent faktisk så ud, fordi jeg havde fået bogen som ebog, det format ydede slet ingen retfærdighed til hvordan bogen rent faktisk ser ud. Nu har jeg været så heldig at få lov til at få et eksemplar, som jeg kunne bladre i, inden det skal bruges på mit arbejde.

Jeg er ret imponeret over folk der kan lave ting selv. Jeg forsøger nogle gange selv med små kreative sysler, min bullet journal, glas med små figurer jeg laver. Hvis jeg havde tiden og evnerne, var det helt sikkert noget jeg ville kaste mig over, nok også fordi jeg altid har elsket notesbøger - så tanken om at lave min egen, det kunne være virkelig fedt! Jeg er dog på ingen måder kreativ nok til at sådan noget i denne skala. Jeg er virkelig dybt imponeret! Notesbogen er virkelig gennemført, detaljeret og lækker. Både at se på, røre ved og bladre i.



Cover i denne udgave er i rigtig læder og selvom det ser lidt vildt ud, tror jeg faktisk det er til at finde ud af. Der er rigtig gode videoer at finde på YouTube, som gennemgår alle skridtene.


Inden i notesbog er der "håndskrevne" noter, tegninger, kort, oversættelser, postkort og alt det andet som vi læser om at Markus har i notesbogen. Det er rigtig fedt at kunne bladre den "virkelige" udgave igennem og få en følelse af hvad der gemmer sig i den - det er i hvert fald meget bedre end at læse den som ebog!





Jeg takker mange gange for muligheden for at kigge bogen igennem, og jeg er slet ikke færdig med at nærstudere den. Da jeg bladrede den igennem da jeg først fik den i hænderne, fik jeg helt lyst til at læse bogen igen, med den ved min side, for at kunne slå op i notesbogen, som de gør i historien. Jeg synes det er virkelig fedt når forfattere laver ekstra kræs til deres bøger og giver læserne mulighed for en utrolig fed souvenir.

Hvis du er blevet inspireret til at lave din egen notesbog har forfatteren lave en playliste på YouTube med inspiration. Find den her. Hvis du vil lave en notesbog ligesom Markus' så er der sider man kan printe og samle til ens egen på denne hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar