onsdag den 20. december 2023

Kayvion Lewis; Thieves' Gambit [Anmeldereksemplar]

Kayvion Lewis; Thieves' Gambit [Anmeldereksemplar]

Bagsidetekst:
Et dødsensfarligt kup.
En farlig forelskelse.
Ville du melde dig til Thieves’ Gambit?

Rosalyn Quest er vokset op i en legendarisk tyvefamilie med én regel: Stol ikke på nogen. Hun er på vej væk fra den glamourøse verden af stjålne diamanter og bedrag, da hendes mor bliver kidnappet og truet på livet.

I et desperat forsøg på at redde sin familie siger Ross ja til at være med i Thieves’ Gambit, en rå international konkurrence blandt verdens bedste mestertyve. Hun er oppe mod de skarpeste, deriblandt sin ærkefjende og en virkelig sød fyr, der forsøger at vinde hendes hjerte. Hvem af dem skjuler den farligste hemmelighed af alle?


Uha, så er der drama, intriger og hemmeligheder for alle pengene!

Godt nok er jeg vild med fantasy, men nogle gange er det dejligt forfriskende at læse bøger der ikke har noget med fantasy at gøre – men som stadig er sindssygt spændende og fyldt med drama. Jeg elsker ”The Inheritance Games”, netop også fordi der ikke er noget magisk i den, men den er virkelig spændende alligevel.

”Thieves’ Gambit” er lidt i samme stil, og alligevel ikke. Der er intet magisk i den, men historien om den unge tyv Ross, der må melde sig til et farligt spil, for at redde sin mor, er virkelig velskrevet, og som med ”The Inheritance Games” ved man aldrig helt hvad der sker på næste side.

Det er en historie fuld af hemmeligheder, plottvists og drama. Så snart man tror man har regnet det ud, sker der noget uventet. Jeg sad limet til bogen (eller lydbogen, som også er god) og jeg kunne slet ikke lægge den fra mig.

Den er velskrevet og godt skruet sammen. Alle opgaverne som Ross og de andre tyve skal igennem, virker umulige, men med snilde og list, løser de dem. Stor cadeau til forfatteren for at finde på alle de missioner. Og alle deres gadgets! Altså, de er geniale.

Samspillet mellem tyvene er også interessant at følge. Især fordi Ross i starten på ingen måde vil danne alliancer, men bliver tvunget til det og måske indser hun at det at have venner faktisk ikke er så ringe endda … altså hvis man kan stole på dem!

Jeg er meget spændt på hvad der kommer til at ske i den næste bog. Dette kunne godt gå hen og blive en rigtig stor serie!

Tak til forlaget for anmeldereksemplar.

Fakta:
Forlag: Gads Forlag
Original titel: Thieves' Gambit
Udgivet i: 2023 (på engelsk og dansk)
Antal sider: 397
6 ud af 6 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar