mandag den 13. august 2018

Monica Murphy; Mere end venner / For evigt [Reklame]

Monica Murphy; Mere end venner / For evigt [Sponsoreret af Flamingo]

Bagsidetekst til "Mere end venner":
Jordan Tuttle er skolens mest populære fyr. Han er perfekt. Og alligevel opfører han sig, som om han ikke vil have andre end ... mig.

Det har været mit livs mest turbulente sommer. Efter at jeg fandt min ekskæreste i seng med min bedste veninde, har jeg fået nye venner, et nyt arbejde og nye interesser. Men der er en helt særlig fyr, der er interesseret i mig - og jeg forstår det ikke. Jordan Tuttle kan få lige den, hanv il have. Han er skolens mest populære fyr. Sexet, intelligent, rig og stjernequarterback. På trods af mine bange anelser og min tvivl lader jeg ham komme tæt på mig. Sandsynligvis for tæt. Jeg opdager, at han ikke er så perfekt, når det kommer til stykket, men jeg er ved at falde for ham. 
Jeg ved, at han en dag vil knuse mit hjerte. 
Og at jeg vil lade ham gøre det.

Hånden på hjertet, den her anmeldelse er skrevet for lang tid siden, men aldrig postet. Jeg har det så dårligt med at den har ligget så længe, for det var bestemt ikke min mening. Jeg beklager! Grunden til at jeg har glemt at poste den har intet at gøre med selve historien i bøgerne, det er bare min hjerne der er glemsom - for bøgerne er bestemt ikke kedelige. De er faktisk rigtig gode.

De minder lidt om både "Off-Campus" og "Game-on", bare der ikke er helt så meget sex i dem her, samtidig er vi også kun i high school, hvor de andre foregår enten på college eller efter college. Det gør dog ikke noget - Jordan og Amanda er nemme at identificere sig med, og selvom de begge to har lidt at kæmpe med, så bliver det aldrig for overdrevet eller for langt ude. Det er en realistisk fortælling, og jeg kan sagtens se det hele udspille sig for mit indre øje. Og, som med især "Off-Campus" føles personerne nærmest sommer gode venner. Man både griner og græder med dem, og mit hjerte blev lidt knust i slutningen - dog vidste man jo godt at det nok ville ende godt alligevel. Hvilket ikke gør noget. En gang i mellem kan det faktisk være en befrielse at vide hvordan historien ender - det er hele rejsen til enden, der er vigtig. De erfaringer som personerne lærer, er med til at gøre dem til dem de er - til nogen der bekymrer sig om hinanden, støtter hinanden og elsker hinanden. Ja, bevares, det kan da godt lyde lidt sukkersødt, og måske er det også lidt for amerikansk, men jeg kan godt lide det og heri fungerer det godt.

Bøgerne er ikke stor kunst, men det vil mange sikkert også sige om "Off-Campus" og "Game on". Det er letlæste historier, der stadig har noget på hjertet og som berører en. Så på den måde er det vel kunst? Hvis du trænger til en god sommerbog her inden din ferie er slut, så snup disse med hjem fra biblioteket! Hvis du vil høre lydbog, så er dette også en hvor der er to oplæsere, og det fungerer virkelig bare godt. Det giver et godt flow i historien og det er fedt at høre Jordans stemme og ikke bare en kvinde der læser hans kapitler op.

Trænger du til en feel-good roman der er overskuelig at læse, hyggelig og som vil få dig til at trække på smilebåndet og måske og finde en Kleenex frem, så kan disse to varmt anbefales!


Tak til Flamingo for boggaven.

Fakta:
Forlag: Flamingo
Original titel: More Than Friends og Forever
Udgivet i: 2018 (på dansk)
Antal sider: Mere end venner: 259 og For evigt: 223
5 ud af 6 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar