fredag den 17. august 2018

Sarah J. Maas; A Court of Frost and Starlight

Sarah J. Maas; A Court of Frost and Starlight

Bagsidetekst:
On the darkest night, the stars still shine.

Feyre's first Winter Solstice as High Lady is drawing near. With it will come a hard-earned rest from the work she, Rhys and their friends have done to rebuild the Night Court and the vastly changed world beyond. Yet the festive atmosphere can´t keep shadows from looming. Even as her own heart heals, she finds that those dearest to her have wounds that go deeper than she knew. 

And the scars of the past will touch her court in times to come.

Jeg kan ikke rose denne serie nok. De er faktisk kun blevet bedre - altså, jeg tror ikke noget kan måle sig med andet bind - men de andre bind er bestemt også gode. Især fordi vi lærer personerne bedre og bedre at kende. Samtidig får vi også lov til at høre fra flere af dem - nu er det ikke kun Feyre vi hører fra, men også Rhysand, Cassian og Nesta, hvilket giver et rigtig godt indblik i deres tanker og følelser. Især Cassian og Nesta er spændende at følge, fordi de helt klart føler noget for hinanden, men ingen af dem er parate til at gøre noget ved det - hvilket kan være lidt belastende. Men ok, Nesta har været igennem en hel masse og er slet ikke klar til at acceptere at hun nu er fe og muligvis en ret magtfuld en af slagsen.

I denne lille fine historie følger vi Feyre, Rhys og de andre op til vintersolhverv, som er det første der skal fejres efter det store slag i "Et rige af vinger og kaos". Alle slikker stadig deres sår og har svært ved at vende tilbage til en normal hverdag. Der er stadig farer derude, og freden er på ingen må stabil. Vi får også et indblik i hvordan Tamlin har det - hvilket ikke er godt - men at ingen har medlidenhed med ham eller tager ham særlig alvorligt. Men jeg kunne godt frygte at han igen fik en stor rolle at spille.

"A Court of Frost and Starlight" skal ses som både en opfølgning af "Et rige af vinger og kaos" og en indledning til de næste bøger i serien - som vist nok ikke som sådan kommer til at handle om Feyre og Rhys, men mere de andre. Jeg kan ikke huske hvor jeg har hørt det henne, så jeg er ikke engang sikker på at det er rigtigt, men det kunne være rigtig fedt. Især fordi Feyre og Rhys ligesom har fundet hinanden og er sammen. Nu kunne det være fedt at høre om de andre. For netop hele persongalleriet i den her serie er fantastisk. Alle personerne har deres helt egne klare træk, styrker og svagheder. De har deres egen humor, som går godt i spænd med de andres og man kan virkelig mærke at de har det godt sammen - selvom de kan skælde ud, har de altid hinandens ryg og giver støtte hvis der er brug for det.

Hvis du ikke kan få nok af dette univers er denne lille appetizer et must read - især fordi det vist har lange udsigter inden næste bog i serien kommer! Øv øv!

Fakta:
Forlag: Bloomsbury YA
Udgivet i: 2018
Antal sider: 229
5 ud af 6 stjerner

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar