mandag den 3. december 2018

November wrap-up

November wrap-up

Jeg havde en klar fornemmelse af at jeg ikke ville få læst så meget i november. Denne måned har været travl ligesom mange af de andre måneder i år og jeg har haft en del småting der lige pludselig føltes meget store. Min læselyst har derfor ikke været lige god alle dage, da jeg mere havde brug for bare at lukke øjnene et øjeblik når jeg kom hjem fra arbejde og efter Iris var puttet. Nogle dage var det også bare mere tiltrængt at stene Instagram eller Facebook på min telefon.

Heldigvis går jeg snart på juleferie (lørdag d. 15. december!), så der har jeg en hel uge hvor jeg ingen planer har, udover at få klaret de sidste julegaver og læst. Der håber jeg virkelig at kunne gøre et godt indhug i mine store bunker af anmeldereksemplarer.

Grundet alle mine opgaver og andre plejer blev jeg derfor meget overrasket over at se at min stak af bøger alligevel voksede og voksede og at november blev den måned (indtil videre) hvor jeg har læst mest. Jovist, der er en del billedbøger og kortere bøger iblandt, men stadigvæk.

Det blev til 6.711 sider fordelt på 36 bøger!

Læste bøger:
Amanda Maxlyn; En del af os
Sigurd Barrett; H. C. Andersens eventyr del 1 og 2 (lektør)
Riika Jäntti; Lille Mus holder jul (lektør)
Judith Kerr; Mog og Ninus (lektør)
Judith Kerr; Mog og den gamle dame (lektør)
Ida Rørholm Davidsen; Lonely Journey (lektør)
Jojo Moyes; Stadig mig
Kathrerine Rundell; Den opdagelsesrejsende
Vibeke B. Arildsen; Hemmeligheder
Patrick Ness; Og havet var vores himmel
J. K. Rowling; Harry Potter og De vises sten
Astird Henn; Emil i sneen (lektør)
Marcus Sauermann; Mig og mit bæst (lektør)
Elle Kennedy & Sarina Bowen; Bare en chance
Karen Inge Nielsen; Sortedammens hemmeligheder (Djævlepassagen, #1)
Amy Reeder; Moon Girl & Devil Dinosaur, vol. 1, BFF
Eoin Colfer; Min fantasiven Albert
Oliver Jeffers; Det er min elg
Oliver Jeffers; Hvordan fanger man en stjerne?
Oliver Jeffers; Hittegods
Drew Daywalt; Den dag farverne fik nok
Drew Daywalt; Den dag farverne kom hjem
Maja Lunde; Snesøsteren
På udflugt - seje maskiner (lektør)
På udflugt - søde dyr (lektør)
Martin Vidmark; I rosens midte
Anne Lise Marstrand-Jørgensen; Havpaladset
Rupi Kaur; Mælk og honning
Patrick Ness; Fjendens ansigt (Chaos Walking, #2)
Anna Todd; Under stjernerne
Irma Lauridsen; Olga og det frække egern
Rebecca James; Den tavse fontæne
Colleen Hoover; Uden håb
Colleen Hoover; Altid håb
Åsa Larsson; Draugen (Pax, #10)


Månedens korteste bog:
De to "På udflugt"-bøger er med deres 12 sider de korteste bøger jeg har læst i november. Iris er blevet den glade ejer af dem begge og vi læste i dem i morges - så de er godkendt af målgruppen!

Månedens længste bog:
"Fjendens ansigt" løber med denne kategori. Dette fantastiske andet bind i "Chaos Walking" fylder 591 sider, men jeg havde gladeligt læst 500 mere. Heldigvis skal jeg ikke vente så længe på tredje bind, så er det kun dejligt. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendskab med serien, så gør det!

Månedens bedste bog:
Uh, der er mange der kæmper om denne plads og jeg tror faktisk at jeg bliver nødt til at lade to bøger få denne plads. Den ene er "Og havet var vores himmel" af Patrick Ness, der er en utrolig smuk og speciel historie - illustrationerne er virkelig stemningsfulde og hele fortællingen har en helt særlig følelse. Den anden er "Snesøsteren" af Maja Lunde. Det er en julehistorie, der selvom den er trist (jeg stortudede!), så er den også fyldt med håb og kærlighed. Den er virkelig noget for sig selv.

Månedens mest overraskende bog:
Jeg vil vælge "Den opdagelsesrejsende" til denne kategori. Jeg vidste ikke hvad jeg kunne forvente af denne historie, men jeg blev overrasket over hvor god og stemningsfuld den var.

Hvad vil jeg læse i december?
Jeg har en julebog jeg gerne vil have læst og så vil jeg virkelig sætte alle sejl ind på at komme i bund med mine anmeldereksemplarer. Hvis jeg koncentrerer mig om det, burde jeg kunne nå det og det kunne være rigtig dejligt at gå ind i det nye år med en tom hylde. Men nu må vi se hvad det ender med. Jeg tvivler dog på at jeg når 36 igen, men det kunne være fedt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar